Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για τις επαφές στο Κατάρ

Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για τις επαφές στο Κατάρ

Έκανε λόγο για σημαντική και παραγωγική επίσκεψη

Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για τις επαφές στο Κατάρ
Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης από την επίσημη επίσκεψή του στο Κατάρ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και επισημαίνοντας ότι «αν πείσουμε θα ωφεληθούμε». 

Σε δηλώσεις του και αποτιμώντας την επίσκεψη στο Κατάρ, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι «θα πρέπει να πω ότι θεωρείται μια από τις σημαντικές επισκέψεις αλλά και πάρα πολύ παραγωγικές όσον αφορά τις συνομιλίες τόσο με τον Εμίρη, όσο και με την Πρωθυπουργό, τους υπόλοιπους των Υπουργών, αλλά και με το επιχειρηματικό φόρουμ». 

Κλείσιμο
Παράλληλα, πρόσθεσε, «σημαντικές ήταν και οι επαφές με σημαντικά γνωστά επενδυτικά ταμεία, τα οποία επέδειξαν ενδιαφέρον, εφόσον, βεβαίως, οι τυχόν επενδύσεις θα αποβαίνουν προς όφελος και των δύο».

«Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να μην δημιουργούμε άλλες εικόνες απ’ ότι υπαγορεύεται και επιβάλλεται», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητα να υπάρξει ακόμα καλύτερη σύνδεση -αν θέλετε- μεταξύ Κύπρου-Κατάρ ή Κατάρ-Κύπρου τόσο όσον αφορά το πολιτικό επίπεδο, όσο και όσον αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Επεσήμανε ότι «με οδηγίες του Εμίρη, εντός των προσεχών εβδομάδων θα έχουμε επισκέψεις ομάδων από τα διάφορα ταμεία ή ακόμη και εκ μέρους του ιδίου του Εμίρη για πιθανά ενδιαφέροντα έργα προς επένδυση».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης