Αλαβάνος: Λυπάμαι πολύ για τις δηλώσεις Τσίπρα στο Τέξας

Αλαβάνος: Λυπάμαι πολύ για τις δηλώσεις Τσίπρα στο Τέξας

Τα «καρφιά» Αλαβάνου για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφή

Αλαβάνος: Λυπάμαι πολύ για τις δηλώσεις Τσίπρα στο Τέξας
Με μια αιχμηρή δήλωση ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι λυπάται πολύ για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.Ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β'» αναφερόταν στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφή.
Παράλληλα ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην ίδια καταστροφολογία και τρομοκράτηση του ελληνικού λαού  με την υπάρχουσα κυβέρνηση. «Λυπάμαι πολύ για αυτήν τη δήλωση γιατί δεν είναι μία διαπίστωση είναι μία δήλωση τρομοκράτησης. Δηλαδή, όταν μιλάς για μία εναλλακτική λύση και χρησιμοποιείς τον όρο καταστροφή έχεις μπει στον ίδιο ιδεολογικό πολυβολείο της κοινωνίας που κάνει η κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στο κανάλι Action 24. 


Τέλος, αναρωτήθηκε γιατί «δεν πετάνε έξω το Λαφαζάνη εφόσον η έξοδος από το ευρώ για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφή;»  και γιατί δεν διώχνουν αυτούς που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από το ευρώ.
 
Κλείσιμο
«Θα έλεγα ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει μία απάντηση. Τι σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση όταν δεν έχεις εναλλακτική λύση;" "[...] Θεωρώ ότι είναι πολύ λυπηρό - ίσως ούτε η ΔΗΜΑΡ δεν το έκανε αυτό - από ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στην καταστροφολογία και στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού." [....] "Όταν υπάρχουν δυνάμεις στο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται θέλουν αυτή τη καταστροφή γιατί δεν του πετάτε έξω;" Γιατί δεν πετάτε τον Λαφαζάνη έξω;" "Γιατί δεν πετάτε έξω αυτούς που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από το ευρώ» κατέληξε ο κ. Αλαβάνος. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης