Η Δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία, αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα

Η Δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία, αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα

Όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία αντιμετωπίζουν τις συνέπειες, δήλωσε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο  Τζο Μπάιντεν

Σφράγισαν παιδική χαρά με «γυμνά» καλώδια στο Ζάππειο
Η Δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία, αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα
"Οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής είναι υπόλογοι και υπόδικοι, κάποιοι είναι ήδη προφυλακισμένοι, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ ως τώρα" δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς από την Ουάσινγκτον όπου είχε σήμερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν.

Συνεχίζοντας ανέφερε: "Η εικόνα της χώρας δεν έχει καμία σχέση με εκείνη πριν από δύο εβδομάδες. Είμαστε Δημοκρατία και η Δημοκρατία λειτουργεί. Η Δικαιοσύνη κάνει την δουλειά της. Όσοι υπονομεύουν την δημοκρατία αντιμετωπίζουν τις συνέπειες. Όσοι παραβιάζουν το νόμο αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη. Όλα γίνονται με βάση το νόμο. Η Δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα".

Κλείσιμο
Ο πρωθυπουργός προέβη σε αυτές τις δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης