Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από τη Χρυσή Αυγή»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από τη Χρυσή Αυγή»

ΣΥΡΙΖΑ: Μην επαναφέρετε την ξαναζεσταμένη σούπα Σαμαράς ή τανκς - Θρασύδειλοι και φαιδροί όσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με την δημοκρατία, είπε ο υπουργός Μεταφορών αναφερόμενος σττην ανάρτηση των έφεδρων Λοκατζήδων

Πουλήθηκε η Λίβερπουλ!
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από τη Χρυσή Αυγή»

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να προκαλεί επισήμανε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτιμώντας ότι «σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα». Πέραν αυτού χαρακτήρισε «θρασύδειλους και φαιδρούς που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με την δημοκρατία» τους συγκεκριμένους έφεδρους ΛΟΚατζήδες  που ανάρτησαν στο Διαδίκτυο εμπρηστική ανακοίνωση.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μιλώντας στην Βουλή δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι «τους ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Τους γνώρισα σε ανύποπτες περιόδους, όταν δεν μιλούσε κανείς για αυτούς. Το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ροπή στη βία, που δεν είναι η βία, αλλά δειλή βία. Ο μαχαιροβγάλτης είναι δειλός. Επειδή σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ακολουθήσει. Εννοώ ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση που προκαλούν διαρκώς, να εμφανίζονται ένοπλοι μαχαιροβγάλτες και να οργανώνουν γιουρούσια, είναι πολύ απλό,  θα χυθεί πάλι αίμα. Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία».
Κλείσιμο

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι «δεν μπορώ να ξεχάσω ότι η κυβέρνηση διέγειρε ρατσιστικά ένστικτα, ότι ο κ. Βορίδης μιλούσε για ακτιβισμό της Δεξιάς όταν ρωτήθηκε για την οπλοκατοχή… Βασίσατε την προεκλογική σας εκστρατεία προωθώντας τη μισαλλοδοξία».


Σαμαράς ή τανκς


Αν κάποιοι στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου θεωρούν ότι αξιοποιώντας κάποιους γραφικούς θα ξαναφέρουν την ξαναζεσταμένη σούπα Σαμαράς ή τανκς είναι γελασμένοι και φαιδροί, είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στα ΜΜΕ και όσοι μιλούν για Σαμαράς ή τανκς εξυφαίνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα περί πραξικοπήματος, απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Χρυσοχοΐδης: Μας έλεγαν πράκτορες επειδή εξαρθρώσαμε τη 17Ν


Ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι «για πολλά χρόνια δεν μιλάω και κάνω το καθήκον μου… μας έλεγαν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών επειδή εξαρθρώσαμε την 17 Νοέμβρη. Τώρα εκείνοι που μας κατηγορούσαν κάνουν παρέα με αυτούς (σ.σ. τους πράκτορες). Εγώ είμαι θύμα της βίας και μάλιστα προσωπική βία επειδή έκανα το καθήκον μου. Είπατε ότι διεγείραμε ρατσιστικά ένστικτα. Βγήκε κανείς να καταδικάσει όταν ορδές δυστυχισμένων ανθρώπων γύριζαν στο κέντρο της Αθήνας. Όταν επιχειρήσαμε να βάλουμε τάξη προκαλέσαμε τα ρατσιστικά ένστικτα. Ο Αγιος Παντελεήμονας είναι παράδειγμα της κακής λειτουργίας του κράτους με αποτέλεσμα να θεριέψουν οι μαχαιροβγάλτες και το μίσος….».

Ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να μην υιοθετεί λογικές «τσουβαλιάσματος» προσθέτοντας «πριν από δέκα χρόνια μόνο εγώ μιλούσα για την Χ.Α. και μόνο ένας από την αριστερά, ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης