Π. Σιούφας: Να μπουν στην διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι της Βουλής

Π. Σιούφας: Να μπουν στην διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι της Βουλής

Ο βουλευτής της ΝΔ εξηγεί πως πρώτοι στο μέτρο της διαθεσιμότητας πρέπει να ενταχθούν «τέκνα και σύζυγοι τέως Προέδρων της Δημοκρατίας, τέως Πρωθυπουργών, τέως Προέδρων Βουλής, πρώην και νυν Υπουργών, πρώην και νυν βουλευτών»

Π. Σιούφας: Να μπουν στην διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι της Βουλής
Να συμπεριληφθούν και οι υπάλληλοι της Βουλής στο μέτρο της διαθεσιμότητας ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Στο κείμενό του σημειώνει ότι πιστεύω ότι πρέπει και η Βουλή να συνεισφέρει στην μεγάλη αυτή και οδυνηρή προσπάθεια της Κυβέρνησης και υπάλληλοι της Βουλής, να τεθούν σε διαθεσιμότητα. Αυτό θα ικανοποιήσει και την κοινωνία που βλέπει να γίνονται διακρίσεις» ενώ προσθέτει «ένα δίκαιο μέτρο λοιπόν, ανάλογο και αντίστοιχο της εποχής που διερχόμαστε, είναι η θέση σε διαθεσιμότητα των υπαλλήλων της Βουλής που βρέθηκαν σε αυτήν λόγω νεποτισμού».

Κλείσιμο
Ο βουλευτής εξηγεί μάλιστα πως πρώτοι στο μέτρο της διαθεσιμότητας πρέπει να ενταχθούν «τέκνα και σύζυγοι τέως Προέδρων της Δημοκρατίας, τέως Πρωθυπουργών, τέως Προέδρων Βουλής, πρώην και νυν Υπουργών, πρώην και νυν βουλευτών».

Ζητά επίσης να επιστρέψουν στην Βουλή όσοι υπάλληλοι έχουν αποσπαστεί σε γραφεία πρώην πρωθυπουργών και προέδρων Βουλής καθώς και να απολυθούν όλοι οι μετακλητοί που απασχολούνται στα ανωτέρω πρόσωπα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Σιούφας είναι μακρινός ξάδελφος του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα στην θητεία του οποίου διορίστηκαν εκατοντάδες υπάλληλοι στο κοινοβούλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης