ΔΗΜΑΡ: Η χώρα δεν χρειάζεται ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας

ΔΗΜΑΡ: Η χώρα δεν χρειάζεται ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας

Καλεί την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τις θυσίες της κοινωνίας για μια νέα ισχυρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους με στόχο μια νέα και διαφορετική συμφωνία

Ρακές, παξιμάδια, βουτιές και κανό
ΔΗΜΑΡ: Η χώρα δεν χρειάζεται ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας
Στην ανάγκη να αξιοποιήσει η χώρα ότι επιτεύχθηκε στα δημόσια οικονομικά, με θυσίες της κοινωνίας και στο πλαίσιο μιας συνταγής με πολλά λάθη αναφέρθηκε η Δημοκρατική Αριστερά με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ “η χώρα δεν χρειάζεται ενέσεις τεχνητής αισιοδοξίας, ούτε ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα στηρίζεται στη φτηνή εργασία και την υψηλή ανεργία”. 

Αντίθετα η Δημοκρατική Αριστερά καλεί την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τις θυσίες της κοινωνίας στο πλαίσιο μιας συνταγής με πολλά λάθη  για μια νέα ισχυρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους με στόχο μια νέα και διαφορετική συμφωνία. Μια συμφωνία η οποία σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ “θα υπερβαίνει την πολιτική  της μονόπλευρης λιτότητας, θα συνδέει τη δημοσιονομική προσαρμογή με την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία και θα προωθεί  δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και όχι απορρυθμίσεις”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης