Νικ. Κακλαμάνης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα

Νικ. Κακλαμάνης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε την προειδοποίηση προς τον υπουργό Οικονομικών που για πρώτη φορά είχε απευθύνει στις αρχές Αυγούστου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης τώρα και ηθοποιός
Νικ. Κακλαμάνης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα
Άσβεστη φαίνεται ότι παραμένει η κόντρα του Νικήτα Κακλαμάνη με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

«Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM, ερωτηθείς για το αν εξακολουθεί να ισχύει η προειδοποίηση που είχε απευθύνει προς τον υπουργό Οικονομικών την 1η Αυγούστου.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η αρχή της κόντρας των δύο ανδρών ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών περί πολιτικού κινδύνου που αντιμετωπίζει η χώρα, λόγω κοπώσεων των βευλευτών. 

Τότε, λοιπόν, από το βήμα της Βουλής είχε απαντήσει ο Νικήτας Κακλαμάνης: «Μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με όσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Ο κ. Κακλαμάνης στη σημερινή του συνέντευξη υποστήριξε ότι το success story έχει περάσει στο παρελθόν: «Είχα κάνει πριν από καιρό μια ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, πόσες επενδύσεις, είτε από Έλληνες είτε από ξένους, άνω του 1 εκατ. ευρώ έχουν γίνει στην Ελλάδα το 2012. Ξέρετε την απάντηση; Τέσσερις… Να μιλάμε λοιπόν για ανάπτυξη με αυτήν την επίσημη απάντηση, αντιλαμβάνεστε ότι κοροϊδεύουμε αλλήλους. Νομίζω ότι αυτό (το success story) έχει περάσει πλέον στο παρελθόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης