Κ. Παπούλιας: Η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη για την Ελλάδα

Κ. Παπούλιας: Η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη για την Ελλάδα

«Ο Ελληνισμός έχει τη δύναμη να ξεπερνά τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε. Και χαίρομαι γιατί είμαστε εδώ με την ίδια πίστη ότι θα προσπαθήσουμε» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας σε Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Πολωνία.

Κ. Παπούλιας: Η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη για την Ελλάδα
Αισιόδοξος ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό σε Έλληνες ομογενείς και Έλληνες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Πολωνία και με τους οποίους συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στη Βαρσοβία.

«Ο Ελληνισμός έχει τη δύναμη να ξεπερνά τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε. Και χαίρομαι γιατί είμαστε εδώ με την ίδια πίστη ότι θα προσπαθήσουμε. Και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας αυτό κάνουμε: προσπαθούμε» σημείωσε ο κ. Παπούλιας.

Κλείσιμο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ακόμη ότι γίνεται προσπάθεια να τονωθούν και να δυναμώσουν οι σχέσεις της Ελλάδας με την Πολωνία, μια χώρα σημαντική μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. «Βέβαια, δεν ζει τα δικά μας προβλήματα, αλλά εμείς τα ζούμε και πιστεύουμε ότι θα τα ξεπεράσουμε. Γιατί όπως λέω πάντοτε: Η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη», τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας.

Ζήτησε, τέλος, από τους ομογενείς να μην ξεχνούν «αυτή τη μικρή πατρίδα, αλλά τη πολύ σπουδαία και πολύ σημαντική». 

Ο Έλληνας Πρόεδρος θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Πολωνό ομόλογό του Μπράνισλάβ Κομορόφσκι και την πολιτική ηγεσία της χώρας και την Τρίτη θα μεταβεί στην Κρακοβία για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στα στρατόπεδα εξόντωσης Άουσβιτς - Μπιρκενάου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης