Συγχαρητήρια επιστολή Τσίπρα σε Έντι Ράμα

Συγχαρητήρια επιστολή Τσίπρα σε Έντι Ράμα

«Να απαλλαγεί η Βαλκανική από ανούσιους και ανιστόρητους εθνικισμούς», γράφει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην συγχαρητήρια επιστολή του προς τον αρχηγό του σοσιαλιστικού κόμματος και νικητή των αλβανικών εκλογών

Συγχαρητήρια επιστολή Τσίπρα σε Έντι Ράμα
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον αρχηγό του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας και επικεφαλής του Συνασπισμού «Συμμαχία για την Ευρωπαϊκή Αλβανία», κ. Εντι Ράμα, για τη νίκη του στις αλβανικές εκλογές, έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας.

«Σας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινά μου συγχαρητήρια για τη νίκη του συνδυασμού σας και την εκλογή σας» γράφει ο κ. Τσίπρας και εύχεται μεταξύ άλλων την αρχή μιας νέας εποικοδομητικής σχέσης φιλίας και συνεργασίας των δυο λαών, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη να απαλλαγεί η Βαλκανική χερσόνησος από ανούσιους και ανιστόρητους εθνικισμούς.

Όπως λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στόχος πρέπει να είναι «η συνεχής αναβάθμιση των σχεσεών μας για κοινή πάλη για την πρόοδο, για μια Βαλκανική χερσόνησο απαλλαγμένη από ανούσιους και ανιστόρητους εθνικισμούς, με όρους συν-ανάπτυξης για την κοινή ευημερία των λαών μας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης