Φτιάξτε απίστευτα δώρα από τις δημιουργίες των παιδιών σας

Φτιάξτε απίστευτα δώρα από τις δημιουργίες των παιδιών σας

Η ανεξάντλητη δημιουργικότητα των παιδιών αποτυπώνεται σε ένα σωρό ζωγραφιές και καλλιτεχνικές δημιουργίες

Φτιάξτε απίστευτα δώρα από τις δημιουργίες των παιδιών σας
Η ανεξάντλητη δημιουργικότητα των παιδιών αποτυπώνεται σε ένα σωρό ζωγραφιές και καλλιτεχνικές δημιουργίες οι περισσότερες από τις οποίες καταλήγουν στριμωγμένες σε ένα κουτί γεμάτο αναμνηστικά ή ενίοτε στον κάδο με τα ανακυκλώσιμα όταν πια παρά-πληθύνουν. Τα extra special κομμάτια όμως γιατί να τα καταχωνιάσετε σε ένα συρτάρι;

Η απλότητα είναι το ήμισυ του παντός και με λίγα υλικά μπορείτε να αναδείξετε θαυμάσια τα έργα των μικρών σας Πικάσο. Είναι πολύ πιο εύκολο απ όσο νομίζετε, δεν είναι χρονοβόρο και το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά extra υλικά που δεν κοστίζουν και θα γίνουν επίσης τα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να επιμεληθείτε τις λεπτομέρειες μόνοι σας όμως κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα εντυπωσιαστείτε με το πόσες απίστευτα πρωτότυπες εναλλακτικές υπάρχουν. Εφοδιαστείτε λοιπόν με την πιο δημιουργική σας διάθεση και ξεκινήστε!
Κλείσιμο

Σουπλά από ζωγραφιές

Φανταστείτε τη χαρά τους όταν δουν τις ζωγραφιές τους πλαστικοποιημένες σε ρόλο σουπλά για να απολαμβάνουν ο παππούς και η γιαγιά το γεύμα τους. Δίνετε τα σχέδια σε ένα κατάστημα που κάνει αυτή τη δουλειά και σε λίγα μόλις λεπτά έχετε τα σουπλά σας.

Μετατρέψτε τις ζωγραφιές σε λούτρινα ζωάκια
Ναι, γίνεται και αυτό! Ανακαλύψαμε τις εταιρείες Budsies και Child’s Own Studio που δίνουν την ευκαιρία στο παιδί σας να σφιχταγκαλιάσει τη δημιουργία του. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη μετατροπή του θέματος σχεδίων σε παιχνίδια τέτοιου τύπου. Θα ξετρελαθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο babyads.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης