Αγγελάκι της Victoria's Secret χορεύει στο νέο βίντεο κλιπ του Enrique Iglesias

Αγγελάκι της Victoria's Secret χορεύει στο νέο βίντεο κλιπ του Enrique Iglesias

Η Kelly Gale ανεβάζει σέλφι από το μπάνιο του ξενοδοχείου της και ενημερώνει τους 413,000 followers της ότι ετοιμάζεται για τις βουτιές στην πισίνα

Αγγελάκι της  Victoria's Secret χορεύει στο νέο βίντεο κλιπ του Enrique Iglesias
Είναι ένα από τα πιο νέα και φρέσκα πρόσωπα την Victoria's Secret. Η 20χρονη Kelly Gale όταν δεν περπατάει στην πασαρέλα του διάσημου οίκου γυρίζει βίντεο κλιπ για τον Enrique Iglesias και το νέο του τραγούδι «Duele el Corazón ft. Wisin».

Το μοντέλο από τη Σουηδία χορεύει στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού του τραγουδιστή και ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram. H Kelly ανεβάζει σέλφι από το μπάνιο του ξενοδοχείου της και ενημερώνει τους 413,000 followers της ότι ετοιμάζεται για τις βουτιές στην πισίνα.

Κλείσιμο


Η 20χρονη Gale είναι ο μικρότερος άγγελος της Victoria's Secret, με καταγωγή από την Ινδία και την Αυστραλία. Η όμορφη αυτή κυρία γεννήθηκε στη Σουηδία και θεωρείται από τα πιο γνωστά και ταλαντούχα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως. 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Teen Vogue» η Gale είπε ότι στον ελεύθερο χρόνο της ακούει φανατικά Rihanna, Will.i.am, Calvin Harris, Lil Wayne, διαβάζει βιβλία και παρακολουθεί την αμερικανική τηλεοπτική σειρά «The Friends» σε dvd.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης