Η Ελληνίδα σύζυγος του Chris Cornell στην Αθήνα για τους πρόσφυγες

Η Ελληνίδα σύζυγος του Chris Cornell στην Αθήνα για τους πρόσφυγες

H  Βίκυ Καραγιάννη- Cornell λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, του ηγέτη των Soundgarden και των Αudioslave, βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της Τόνι και τη μητέρα της προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των προσφύγων 

Η Ελληνίδα σύζυγος του Chris Cornell στην Αθήνα για τους πρόσφυγες
H  Βίκυ Καραγιάννη- Cornell λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, του θρυλικού ρόκερ ηγέτη των Soundgarden και των Αudioslave, βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της Τόνι και τη μητέρα της προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα. 

Μετά από 13 χρόνια γάμου και δυο παιδιά με τον βραβευμένο με Γκράμι ροκ ερμηνευτή - τον οποίο η ίδια έκανε  Ελληνορθόδοξο Χριστιανό-  το ζευγάρι ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα  Chris & Vicky Cornell Foundation που δραστηριοποιείται υπέρ της φροντίδας  φτωχών και ευάλωτων παιδιών σε όλο το κόσμο . 

Κλείσιμο


Στην Αθήνα, έφτασε με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης και επισκέφτηκε τον προσφυγικό καταυλισμό Ελαιώνα. Στην συνέχεια ταξίδεψε με την οικογένειά της στην Λέσβο που δέχεται καθημερινά πολλαπλές εισροές προσφύγων. Στο νησί συνάντησε ανθρώπους που λόγω της  φρίκης του πολέμου αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους και δεσμεύτηκε προσωπικά να συνδράμει συστηματικά εξασφαλίζοντας όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις ώστε να  απαλύνει τον πόνο των μικρών προσφυγόπουλων.    

Η Βίκυ Καραγιάννη- Κορνέλ, γεννημένη στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, μέσω του ιδρύματος ενεργοποιείται για την έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων  για τα παιδιά προσφύγων, υποστηρίζοντας τη μετάβασή τους σε νέα σχολεία.



 Συνοδοιπόροι στην φιλανθρωπική δράση της Βίκυς Καραγιάννη, είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του θεάματος όπως οι Brad Pitt, Hugh Jackman, Christian Bale, James Franco, Josh Brolin, Rita Wilson κ.ά. Πριν από λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες Βίκυ Καραγιάννη- Κορνέλ βραβεύτηκε για την ανθρωπιστική της δράση στο φιλανθρωπικό δείπνο L.A. Chefs for Human Rights.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης