Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Στα 15 μου είχα κατάθλιψη και μισούσα τον εαυτό μου

Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Στα 15 μου είχα κατάθλιψη και μισούσα τον εαυτό μου

Η εξομολόγηση του διάσημου μοντέλου και ηθοποιού για όσα βίωσε κατά την εφηβεία της

Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Στα 15 μου είχα κατάθλιψη και μισούσα τον εαυτό μου
Στα 25 της είναι ήδη μία από τις πλέον διάσημες γυναίκες, όντας ένα από τα βασικά μοντέλα μεγάλων οίκων μόδας. Πριν από 10 χρόνια, ωστόσο, η ζωή της ήταν εντελώς διαφορετική. Η Κάρα Ντελεβίν αποτελεί την «ενσάρκωση» του παραμυθιού με το «ασχημόπαπο» που έγινε «κύκνος», όχι μόνο σε επίπεδο εξωτερική εμφάνισης, αλλά πολύ περισσότερο, σε επίπεδο εσωτερικού κόσμου.

Η εξομολόγησή της στο περιοδικό Porter προκαλεί σοκ. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, έφτασε στα 15 της ένα βήμα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αποκάλυψε η ίδια, «έπασχα από κατάθλιψη και μισούσα τον εαυτό μου. Δεν ήθελα πια να ζω».

Κλείσιμο
Το κορίτσι που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα sex symbol της εποχής, βίωσε μία πολύ άσχημη -στο ψυχολογικό πεδίο- εφηβεία. Ο λόγος; Άργησε να αναπτυχθεί, με συνέπεια να μην ακολουθεί το... γενικό σύνολο και να αποστασιοποιείται από τα υπόλοιπα παιδιά. «Δεν είχα στήθος και η περίοδός μου ξεκίνησε πολύ αργά. Ένιωθα αποξενωμένη και μόνη. Οι έφηβοι μπορεί να είναι πολύ σκληροί. Δεν μου άρεσαν τα ίδια με τους δημοφιλείς φίλους μου», τόνισε χαρακτηριστικά, φανερώνοντας μία πτυχή την οποία δεν θα μπορούσε κανείς -σήμερα- να φανταστεί για ένα σούπερ μόντελ.

«Με μπέρδευαν με αγόρι και δεν φοβόμουν να εκφράσω τα συναισθήματά μου στους φίλους μου», δήλωσε στη συνέντευξή της, αναδεικνύοντας ένα ζήτημα που αφορά εκατομμύρια παιδιά στην εφηβεία και τους γονείς τους.

Δέκα χρόνια μετά την τραγική αυτή περίοδο, η Κάρα Ντελεβίν φαίνεται πως άλλαξε άρδην. Βρήκε το κουράγιο να πατήσει γερά στα πόδια της -ίσως αυτές οι δυσκολίες στην εφηβεία να τη θωράκισαν- και στα 25 της δείχνει ικανή να κατακτήσει τον κόσμο. 

Η ίδια πάντως, έχει πολύ πιο... γήινα σχέδια για το μέλλον της. Το εντυπωσιακό μοντέλο ονειρεύεται να ζήσει σε μία φάρμα ή στην παραλία και να αποκτήσει πολλά παιδιά.

Δείτε πώς μεταμορφώθηκε το «ασχημόπαπο» των 15, σε «κύκνο»...













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης