Μία «βασιλική γαϊδούρα» μαγνητίζει τα βλέμματα στην παραλία

Μία «βασιλική γαϊδούρα» μαγνητίζει τα βλέμματα στην παραλία

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Κατερίνα Γκιούλη, επιλέγει patterns, τυπώνει υφάσματα, συνδυάζει διάφορα υλικά και δημιουργεί σχέδια με φαντασία και στυλ.

Μία «βασιλική γαϊδούρα» μαγνητίζει τα βλέμματα στην παραλία
Η Anesse Royale (Βασιλική Γαϊδούρα), ή αλλιώς η Ελληνίδα σχεδιάστρια Κατερίνα Γκιούλη, επιλέγει  patterns, τυπώνει υφάσματα, συνδυάζει διάφορα υλικά,  και δημιουργεί σχέδια με φαντασία και στυλ. Το αποτέλεσμα; Contemporary retro και σίγουρα chic! Στη συλλογή για το καλοκαίρι 2017 “παρελαύνουν” σοφιστικέ χρώματα και σχέδια με θηλυκά κοψίματα για απόλυτη εφαρμογή και άνεση. Επιλέξτε ανάμεσα σε  μαγιό διπλής όψης, πολυμορφικά tops, θηλυκά ολόσωμα, ολόσωμα τύπου pin up, αθλητικό στυλ με boxer, μαγιό ¾ αλλά και μικροσκοπικά bikini, συμπληρώστε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με παρεό και σορτς που συνδυάζονται με τα μαγιό σας και κλέψτε την _ θερινή _ παράσταση!

Κλείσιμο


Πότε ξεκίνησε η  L' Anesse Royale;
Η Anesse λάνσαρε την πρώτη της collection με μαγιό το καλοκαίρι του 2013, αμέσως μόλις τελείωσα τα μαθήματα σχεδίου μόδας και πατρόν στην σχολή Zer Fam.



Πώς γεννήθηκε η ιδέα της βασιλικής γαϊδούρας; Πώς ήρθε η έμπνευση;
Πριν ακόμα τελειώσω τη σχολή ήθελα να ασχοληθώ με το μαγιό και έψαχνα ιδέες για το λογότυπο μου. Μετά από σειρά ατέλειωτων καλοκαιρινών brainstorming  στην σέζλογκ (!) κατέληξα ότι το σήμα μου θα ήθελα να είναι ένα γαϊδουράκι ή καλύτερα μιά γαιδάρα!!! Στη συνέχεια η γαϊδάρα μου φόρεσε κορόνα και πλεκτό σαμάρι και έγινε «βασιλική» γιατί ή είσαι γαιδάρα που προέρχεσαι από παχνί με αρχές ή αλλιώς… Πλάκα κάνω! Διάλεξα ένα χαρακτηρα που μου αρέσει και τον έντυσα με… χιούμορ και φαντασία γιατί φυσικά δεν υπάρχει βασιλική γαϊδούρα και κανένα γένος Ann Mark de Chris!  Παρόλα αυτά , αυτό το τόσο φιλικό προς τον άνθρωπο ζώο  πάντα με συγκινούσε , η  πεισματική αφοσίωση της στον άνθρωπο, η υπομονή της, η εργατικότητά της, τα μοναδικά της προϊόντα. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, και ετσι κατά έναν περίεργο τροπο επαληθεύεται και η γιαγιά μου που από μικρή με αποκαλούσε γαϊδουρίτσα!


Πόσο πρωτοτυπο μπορεί να ειναι ένα μαγιο;

Αλήθεια δεν ξέρω… Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερο, διαφορετικό και να έχει στυλ, χαρακτηριστικά που συναντά κανείς στα μαγιό της L’ Anesse Royale.  Όλα τα σχέδια και τα πατρόν είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να κολακεύουν το ελληνικό σώμα. Δεν είναι ουτε μικρά ούτε μεγάλα, έχουν πολύ καλή εφαρμογη και κράτημα κι ακόμη και το Brazilian τριγωνάκι έχει κοψίματα που κολακεύουν το σώμα. Τα υφάσματα είναι άριστης ποιότητας με δείκτη προστασίας για τον ήλιο και "παράγονται” στην Ελλάδα από εξειδικευμένο συνεργείο με πολυετή εμπειρία στη ραφή.  Κάθε χρόνο η συλλογή εμπλουτίζεται με νέα σχέδια και υπάρχει η δυνατοτήτα όχι μόνο να επιλέξεις το σωστό νούμερο για το στήθος και την περιφέρεια αλλά ακόμα και να συνδυάσεις και διαφορετικά μαγιό ασχέτως με το τι προτείνω εγώ σαν σχεδιάστρια. Έτσι, στην Αnesse Royale  υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε γούστο και για κάθε σωματότυπο ή σχεδόν για κάθε… Ελπιζω στην συλλογη του 2018 να μπορω να καλύψω και την κατηγορία με ειδική στηριξη για βαρύ και μεγάλο στήθος.!
 

   Η σχεδιάστρια των μαγιό, Κατερίνα Γκιούλη



Από που είναι εμπνευσμένη η συλλογή για το φετινό καλοκαίρι;
Η συλλογή του 2017 είναι εμπνευσμένη από εικόνες καλοκαιρινές όπως τις είδε η Αnesse φορώντας την μάσκα της και βουτώντας στα ελληνικα νερά! Έτσι προέκυψε η συλλογή “Voyage d' ete” με μοναδικά σχέδια που τυπώθηκαν αποκλειστικά για την Anesse: Το παιχνίδι των κυμάτων (waves), οι αντανακλάσεις του φωτός που βουτά στα νερά… (deep sea) το φως που λαμπιρίζει στα λέπια των ψαριών που ταξιδεύουν (scales), ο μυστικός χορός των φυκιών( seaweed). H συλλογή συμπληρώνεται από την σειρά Cruising  όπου κυριαρχούν ατόφια χρώματα όπως το χρυσό της άμμου, το ασημί του νερού και το ρουμπινί της δύσης.


Μπορείτε να μας προτείνετε μερικά tips για τα... μαγιό μας;

Για να κρατήσετε το μαγιό σας σε φόρμα η Anesse προτείνει:
1.    Πλύσιμο στο χέρι
2.    Ξέβγαλμα με κρύο νερό
3.     Όταν το απλώνετε αποφύγετε τα μανταλάκια
4.    Όταν είναι υγρό μη το ξεχνάτε σε πλαστική σακούλα για να στεγνώσει χρησιμοποιηστε το ατομικο τσαντακι δώρο από την Αnesse

Λίγα λόγια για την δημιουργό των Anesse Royale...

Η Anesse Royale είναι απόγονος της Βασιλικής Οικογένειας Ann Marc De Chris και είναι η μόνη που έχει επιβιώσει στο κέντρο της Αθήνας.

Η Anesse αποφοίτησε από το Deerre College με BCs - Marketing Management, και συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία με Master – Consumer Behavior. Εργάστηκε στο Marketing και την Επικοινωνία για μεγάλες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες όπως PROOPTIKI, KARAMELLA, WARNER MUSIC, EMI MUSIC. Αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία από το χώρο του Marketing της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων  αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που πάντα ήθελε και έτσι ξεκίνησε σπουδές στο σχέδιο Μόδας και Πατρόν ρούχου και μαγιό (ΖERFAM).
Το 2013 λανσάρει την πρώτη collection με μαγιό και καλοκαιρινά ρούχα. Αυτό που χαρακτηρίζει τις συλλογές της είναι η τέλεια εφαρμογή και η άνεση. Ειδικά η collection των μαγιό είναι μια πλήρης σειρά με πολλά σχέδια και καλύπτει μια μεγάλη γκάμα γυναικείων σωμάτων.  Η Anesse σχεδιάζει μονή της τα πατρόν και τα προσαρμόζει στις ανάγκες του γυναίκειου σώματος. Συνδυάζει διαφορετικές ιδέες, υφάσματα, χρώματα και υλικά και σας προτείνει μαγιό με στυλ. Στις συλλογές της θα βρείτε αρίστη ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια .

Για την συλλογή S/S 2017 η Anesse τυπώνει τα δικά της prints όλα εμπνευσμένα από εικόνες της θάλασσας για την συλλογή Voyage D’Ete, ενώ για στην συλλογή Cruising διαλέγει μονόχρωμα σε σχέδια με απλές γραμμές για θηλυκές εμφανίσεις.
Στη συλλογή της Anesse Royale θα τα βρείτε όλα. Δοκιμάστε τα!

Πού θα τα βρούμε; Αριστοδήμου 8, Κολωνάκι, www.lanesseroyale.com





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης