Tο συγκινητικό «αντίο» του Keith Richards στη μούσα των Rolling Stones

Tο συγκινητικό «αντίο» του Keith Richards στη μούσα των Rolling Stones

Η Anita Pallenberg, που είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον κιθαρίστα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών

Tο συγκινητικό «αντίο» του Keith Richards στη μούσα των Rolling Stones
Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτισε ο Keith Richards την Anita Pallenberg, την αποκαλούμενη «Μούσα των Rolling Stones», η οποία έφυγε από τη ζωή νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε ηλικία 73 ετών.

«Μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα. Για πάντα στην καρδιά μου», έγραψε ο διάσημος κιθαρίστας στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, αναρτώντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Pallenberg.

Κλείσιμο


Η γκουρού του style, μούσα και ηθοποιός ήταν κεντρικό πρόσωπο της rock 'n' roll σκηνής τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Εργάστηκε κυρίως ως μοντέλο και ηθοποιός και είχε ρόλους στις ταινίες “Barbarella” και της Performance με τον Μικ Τζάγκερ.

Ήταν σύντροφος του κιθαρίστα των Rolling Stones, Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς. Η Ανίτα Πάλενμπεργκ και ο Κιθ Ρίτσαρντς απέκτησαν τρία παιδιά, τον Μάρλον, την Άντζελα και την Τάρα. Ο Τάρα πέθανε από πνευμονία 10 εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

Οι Πάλενμπεργκ και Ρίτσαρντς αγωνίστηκαν με τον εθισμό στην ηρωίνη και απέφυγαν παρά λίγο τη φυλακή αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Τορόντο. Αν και το ζευγάρι τελικά χώρισε, διατήρησε στενές σχέσεις. «Ήταν δύσκολο», δήλωσε ο Ρίτσαρντς το 2010 αναφερόμενος στον χωρισμό. «Παράλληλα, υπάρχει μια υποβόσκουσα αγάπη που ξεπερνά όλα τα άλλα πράγματα. Μπορώ να πω "Σ 'αγαπώ, απλά δεν θα ζήσω μαζί σου ". Και τώρα είμαστε υπερήφανοι παππούδες, κάτι που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα γίνει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης