Η Μάιλι Σάιρους περηφανεύεται: Δεν μου έχει ξανατύχει να μην καπνίσω «χόρτο» για τρεις εβδομάδες

Η Μάιλι Σάιρους περηφανεύεται: Δεν μου έχει ξανατύχει να μην καπνίσω «χόρτο» για τρεις εβδομάδες

«Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω», δήλωσε η ποπ σταρ

Η Μάιλι Σάιρους περηφανεύεται: Δεν μου έχει ξανατύχει να μην καπνίσω «χόρτο» για  τρεις εβδομάδες
Περήφανη για το γεγονός ότι δεν έχει καπνίσει «χόρτο» για τρεις εβδομάδες δήλωσε εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Bilboard η Μάιλι Σάιρους.

«Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω», δήλωσε η ποπ σταρ.

Κλείσιμο
Η Μάιλι παραδέχτηκε ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν δεν έδειχνε καμία σημασία στις παροτρύνσεις για να σταματήσει τη χρήση μαριχουάνας.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε, ακόμα, για το νέο της σιγκλ «Μαλιμπού», για το οποίο πηγή έμπνευσης στάθηκε ο αγαπημένος της Λίαμ Χέμσγουορθ και όπως είπε όταν κάποιοι είπαν πως αυτό το κομμάτι μπορεί να χαρακτηριστεί ως «συναισθηματικό», τους απάντησε πως «θέλω να φέρω πίσω τη δύναμη στη σχέση μου».

Παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό τους το 2013 «έπρεπε να αλλάξω τόσο πολύ» και πρόσθεσε ότι «η αλλαγή για κάποιον άλλον, όχι για σένα, είναι τόσο δύσκολη. Ξαφνικά είναι σαν: Δεν σε αναγνωρίζω πια. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε».

Η Μάιλι και ο Λίαμ άρχισαν να βγαίνουν το 2013, όμως λίγο αργότερα χώρισαν για να επανασυνδεθούν το 2016 και όπως ανέφερε τον περασμένο μήνα η ιστοσελίδα HollywoodLife το ζευγάρι ελπίζει στο μέλλον να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης