Πώς ο Arnold Schwarzenegger εξόργισε ένα γκρουπ Ταϊλανδέζων κάνοντας... photobombing

Πώς ο Arnold Schwarzenegger εξόργισε ένα γκρουπ Ταϊλανδέζων κάνοντας... photobombing

Δεν είχαν ιδέα ποιος τους χάλασε τη φωτογραφία μέχρι τη στιγμή που κάποιος φώναξε το όνομα του σταρ

Πώς ο Arnold Schwarzenegger εξόργισε ένα γκρουπ Ταϊλανδέζων κάνοντας... photobombing
Με αυτοπεποίθηση και στυλ... «Εξολοθρευτή» εισέβαλε στην αναμνηστική φωτογραφία ενός γκρουπ Ταϊλανδέζων ταξιδιωτών ο Arnold Schwarzenegger κοντά στον Πύργο του Άιφελ.

Σύμφωνα με έναν από τους τουρίστες που πόζαραν μπροστά από το εμβληματικό αξιοθέατο, ξαφνικά - και ενώ είχαν στηθεί για να φωτογραφηθούν μπροστά από τον πύργο - πέρασε από μπροστά τους ένας γυμνασμένος άνδρας με ποδήλατο, ο οποίος μάλιστα σταμάτησε και άρχισε να χασκογελάει στην κάμερα.

Κλείσιμο
Εκνευρισμένοι και χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει (αφού είχε γυρισμένο το πρόσωπο) ποιος ήταν ο άνδρας που τους χάλασε τη φωτογραφία, αρκετοί από τους τουρίστες άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντάς του να φύγει από τη μέση. Ωστόσο, την ώρα που εκείνος απομακρυνόταν ο ξεναγός του γκρουπ τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να... ηρεμήσουν οι εκνευρισμένοι τουρίστες, καταλαβαίνοντας ότι η αναμνηστική φωτογραφία τους θα ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή με τον «Arnie» μέσα σ' αυτή.

Ο Schwarzenegger, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για να δεχθεί ένα βραβείο από τον Φρανσουά Ολάντ για το πολιτικό του έργο, αναφέρθηκε στο περιστατικό σε μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, ευχαριστώντας τους Ταϊλανδέζους τουρίστες που τον άφησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια δική του αναμνηστική φωτογραφία από το σημείο χωρίς όμως... τουρίστες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης