Η αποτυχημένη φάρσα της Σκορδά στον Μάνο Παπαγιάννη

Η αποτυχημένη φάρσα της Σκορδά στον Μάνο Παπαγιάννη

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει αδυναμία στις φάρσες και η Φαίη Σκορδά σκέφτηκε να του στήσει μία, στο πλατό της εκπομπής

Η αποτυχημένη φάρσα της Σκορδά στον Μάνο Παπαγιάννη
Αδυναμία στις φάρσες έχει ο Μάνος Παπαγιάννης και το αγαπημένο θύμα του, είναι η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη. Μάλιστα, συνηθίζει να ανεβάζει τις φάρσες που της κάνει στα social media.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε, η Αγγελική Δαλιάνη πίνει αμέριμνη τον χυμό της όταν ο σύζυγός της εμφανίζεται ξαφνικά από πίσω της και την τρομάζει. «Άντε ρε ηλίθιε! Θα φας μπουνιά!»,
Κλείσιμο
λέει η Αγγελική Δαλιάνη στο βίντεο.



Η φάρσα μοιάζει παιδική σε σχέση με αυτή που της έκανε πριν λίγες εβδομάδες. Ο Μάνος Παπαγιάννης φόρεσε μία τρομακτική μάσκα και μπήκε μέσα στο καμαρίνι της με ...άγριες διαθέσεις. Όπως ήταν φυσικό, η ηθοποιός ούρλιαξε από τον φόβο της αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμη μία φάρσα του συζύγου της, τον έδιωξε από το καμαρίνι της.

Ο Μάνος Παπαγιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» σκέφτηκε να του το ανταποδώσει.

Η Σάσα Σταμάτη φόρεσε μία μαύρη μάσκα και μία στολή με σκοπό να τρομάξει τον καλεσμένο της εκπομπής. Ωστόσο, ο Μάνος Παπαγιάννης την είδε από το μόνιτορ και δεν τρόμαξε καθόλου. «Σοβαρά τώρα;», ρώτησε ατάραχος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης