Μια συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες

Μια συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πληρώνεται με 340 λίρες για την πρώτη ώρα, 650 για τη δεύτερη, και στη συνέχεια 184 λίρες για κάθε ώρα στη συνέχεια

Μια συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες
Ο όρος «συνοδός πολυτελείας» φέρνει στο νου χωρίς αμφιβολία μια εικόνα που συνδέεται με το εύκολο χρήμα, την πολυτελή ζωή και την παρανομία. Πρόσφατα, μία τέτοια κοπέλα δέχθηκε να απαντήσει σε όλες τις απορίες σχετικά με το επάγγελμα της, στο Reddit. 

H 25χρονη δραστηριοποιείται στο Σίδνεϊ και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να εργάζεται ως πόρνη από τα τέλη της εφηβείας της, όταν πήγε να εργαστεί σε ένα «υψηλού προφίλ» πορνείο της πόλης. Μάλιστα, δήλωσε πως σχεδιάζει να αποσυρθεί τον Ιούνιο γιατί θέλει να ξεκινήσει ένα μεταπτυχιακό.

Κλείσιμο


Τα χρήματα 

Ένα ερώτημα που δέχθηκε από την αρχή είναι το πόσα χρήματα παίρνει. Εκείνη αποκάλυψε ότι πληρώνεται με 340 λίρες για την πρώτη ώρα, 650 για τη δεύτερη, και στη συνέχεια 184 λίρες για κάθε ώρα στη συνέχεια.

Υπάρχουν... πράγματα που δεν κάνει

Αυτά περιλαμβάνουν: Αιμομιξία, δύο άντρες ταυτόχρονα - όπως εξήγησε αν συμβεί κάτι περίεργο ή επικίνδυνο μπορεί να τα βγάλει πέρα με έναν άντρα ενώ με δύο θα ήταν ακατόρθωτο-  και κρατήσεις έξω από την πόλη.

Με ποιους τύπους ανδρών συμφωνεί να βγει ραντεβού

Όπως απάντησε στους χρήστες του Reddit βλέπει άνδρες μεταξύ των ηλικιών 40 έως 60. Οι περισσότεροι είναι Καυκάσιοι και Ασιάτες. Επίσης αποκάλυψε πως αρκετοί είναι παντρεμένοι, τους οποίους συναντά συνήθως πρωινές ώρες, λίγο πριν πάνε στη δουλειά τους. Επίσης, αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα έχει συνευρεθεί με 1200 άνδρες.

Τι αντίκτυπο έχει το επάγγελμά της στην προσωπική της ζωή; 

 
Η συνοδός απάντησε πως η μητέρα της και αρκετοί φίλοι, γνωρίζουν το επάγγελμα της. Όμως φοβάται μην το ανακαλύψουν ο πατέρας της και τα αδέρφια της. Σχέσεις κατά καιρούς είχε αρκετές και όπως ισχυρίστηκε σχεδόν όλοι γνώριζαν την πηγή των εσόδων της. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης