Πώς είναι σήμερα το τρομακτικό κοριτσάκι από το «The ring»;

Πώς είναι σήμερα το τρομακτικό κοριτσάκι από το «The ring»;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τρίτης έκδοσης της ταινίας... 

Πώς είναι σήμερα το τρομακτικό κοριτσάκι από το «The ring»;
Σίγουρα το «The ring» αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ όλων των εποχών, καθώς η φιγούρα του μικρού κοριτσιού με τα μακριά μαύρα μαλλιά παραμένει τρομακτική ακόμα και γι’ όσους δεν την έχουν παρακολουθήσει.

Είναι γεγονός ότι η φιγούρα της έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τρομακτικές φάρσες. Όμως ποια είναι η μικρή Samara Morgan με τα μακριά μαύρα μαλλιά που πρωταγωνίστησε σ’ ένα από τα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών;

Κλείσιμο


Η ηθοποιός Daveigh Chase, ήταν η μικρή Samara και πλέον μεγάλωσε! Η ίδια δε θυμίζει σε τίποτα το τρομακτικό κοριτσάκι που ήταν 15 χρόνια πριν, όταν και βγήκε η πρώτη ταινία του «The ring».



Η ίδια μπορεί να μη πρωταγωνιστεί πια στην καινούρια ταινία, αλλά οι αναδρομές στον παρελθόν που γίνονται σ΄αυτή, από τις δύο προηγούμενες εκδοχές, μας υπενθυμίζουν πόσο τρομακτική ήταν. 



Η Daveigh Chase είναι πια, μία όμορφη κοπέλα, 26 ετών και μετρά ήδη πολλές συμμετοχές σε σειρές στην τηλεόραση όπως στο Without A Trace (2008), το Cold Case (2004), το CIS (2004) και το Lilo and Stitch: The Series (2003-2006).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης