Αννίτα Πάνια: 'Εχασε την ψυχραιμία της με καλεσμένη της

Αννίτα Πάνια: 'Εχασε την ψυχραιμία της με καλεσμένη της

«Αν η κοπέλα έχει δεύτερες σκέψεις, ας μην βγει στον ''αέρα''», είπε η παρουσιάστρια εμφανώς εκνευρισμένη

Αννίτα Πάνια: 'Εχασε την ψυχραιμία της με καλεσμένη της
Αναστάτωση προκάλεσε η αισθησιακή χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ, στο πλατό της εκπομπής της Αννίτας Πάνια. Η χορεύτρια που πρωταγωνιστεί στο νέο ριάλιτι σόου του Mykonos Live Tv, «Ιt's My Life» βιαζόταν να βγει στον «αέρα» της εκπομπής και για τον λόγο αυτό, φώναζε στα καμαρίνια.

Οι φωνές της εκνευρίσαν την Αννίτα Πάνια που ζήτησε από την καλεσμένη της, να απομακρυνθεί από το πλατό.

Κλείσιμο
«Παιδιά, είναι πάρα πολύ ώρα αυτό, να φύγει αυτή η κοπέλα αυτή. Δεν μπορώ να το ακούω. Πραγματικά είναι εκνευριστικό για όλους μας. Έχει έρθει εδώ ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει φασαρία. Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε εδώ και ώρα να το δείξουμε με κάθε τρόπο, δεν παίζει αυτό το πράγμα. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Συγγνώμη τηλεθεατές, αλλά παίζει ένα… έργο εδώ, το οποίο είναι απίστευτο! Και ξέρω και τι είναι, να τελειώνουμε να το πω, είναι η Αναστασία Γιούσεφ που πρόκειται να βγει στον ''αέρα'' και μέχρι να βγει μας έχει τρελάνει, για το ότι βιάζεται κλπ. Όποιος θέλει να έρθει σε αυτή την εκπομπή, έρχεται, περιμένει τη σειρά του, υπάρχει χρόνος για όλους, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη και από τη στιγμή που έρχεται, βγαίνει. Δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το πράγμα όλη αυτή την ώρα. Δεν μπορώ να πάω την εκπομπή πίσω γιατί θέλει η Αναστασία Γιούσεφ την ώρα που θέλει. Έλα τώρα, δεν έχει πλάκα αυτό τόση ώρα»
, ανέφερε η παρουσιάστρια.

                   Η Αναστασία Γιουσέφ


Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Αναστασία Γιούσεφ εισέβαλε στο πλατό της Αννίτας Πάνια και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. «Απλά με πιέζει ο χρόνος!», είπε η Αναστασία Γιούσεφ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης