Η συγκινητική ιστορία της Κέιτ Γουίνσλετ για τον Άλαν Ρίκμαν

Η συγκινητική ιστορία της Κέιτ Γουίνσλετ για τον Άλαν Ρίκμαν

Στην πρώτη συνάντησή τους ανέφερε ότι ο Ρίκμαν εμφανίστηκε ως «απίστευτα εκφοβιστικός». «Στην πραγματικότητα όμως ήταν πολύ γλυκός και ήπιος»

Η συγκινητική ιστορία της Κέιτ Γουίνσλετ για τον Άλαν Ρίκμαν
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέιτ Γουίνλσετ διηγήθηκε μια ιστορία για τη γενναιοδωρία του συναδέλφου της Άλαν Ρίκμαν, ο οποίος απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2016, αποτίοντας έτσι τιμή στην μνήμη του.

Οι δυο τους δούλεψαν μαζί σε δύο ταινίες, το «Λογική και Ευαισθησία» το 1995 και το «Ένα Μικρό Χάος» το 2014 και υπήρξαν στενοί φίλοι.

Κλείσιμο
Η Γουίνσλετ έγραψε στο περιοδικό «Entertainment Weekly» ότι ήταν μόλις 19 ετών όταν πήρε μέρος στο «Λογική και Ευαισθησία» και ένιωθε τρομοκρατημένη με όλα! Ενθυμούμενη την πρώτη συνάντησή τους ανέφερε ότι ο Ρίκμαν εμφανίστηκε ως «απίστευτα εκφοβιστικός». «Στην πραγματικότητα όμως ήταν πολύ γλυκός και ήπιος. Αν υπήρχε μια λέξη να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω τον Αλ, θα ήταν ευγενικός. Ήταν τόσο ευγενικός. Στο μνημόσυνό του, η Τζούλιετ Στίβενσον αποκάλυψε ότι όποτε έβγαινε έξω για φαγητό και οποιοσδήποτε άλλος από την παρέα προσπαθούσε να πληρώσει, με κάποιο τρόπο ο Ρίκμαν θα τηλεφωνούσε από πριν ή θα έδινε κρυφά την πιστωτική του πριν το φαγητό ώστε κανείς άλλος να μην προλάβει να δει τον λογαριασμό», τόνισε.

Πρόσθεσε δε για τον αδικοχαμένο σταρ ότι «Πάντα έλεγε "έχω δύο λέξεις για σένα: Χάρι Πότερ". Και έγινε γνωστός κάνοντας αυτό. Τι άλλο μπορείς να πεις παρά "ευχαριστώ";»...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης