Είναι επίσημο: Ο θάνατος του ηθοποιού Anton Yelchin αποδίδεται σε ατύχημα

Είναι επίσημο: Ο θάνατος του ηθοποιού Anton Yelchin αποδίδεται σε ατύχημα

Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε σε διάστημα μικρότερο από ένα λεπτό από ασφυξία

Είναι επίσημο: Ο θάνατος του ηθοποιού Anton Yelchin αποδίδεται σε ατύχημα
Ο θάνατος του 27χρονου ηθοποιού Anton Yelchin
πριν λίγες μέρες συγκλόνισε τον κόσμο του Χόλιγουντ. 

Κλείσιμο
Σήμερα, η έκθεση του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε πως ο ηθοποιός σκοτώθηκε λόγω ενός τραγικού ατυχήματος, όταν το ογκώδες αυτοκίνητό του κύλισε προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο 27χρονος Yelchin ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την πύλη του σπιτιού του. 

Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε σε διάστημα μικρότερο από ένα λεπτό από ασφυξία, καθώς το τζιπ που τον συνέθλιψε ζύγιζε πάνω από 2,5 τόνους.

Την ίδια ώρα η Fiat Chrysler, η οποία κατασκευάζει τα συγκεκριμένα τζιπ «Cherokee», ερευνά το περιστατικό. Θυμίζουμε πως τα Grand Cherokee του 2015, όπως το μοντέλο του ηθοποιού, είχαν ανακληθεί τον περασμένο Απρίλιο, καθώς είχαν αναφερθεί περισσότερα από 100 ατυχήματα λόγω του αυτόματου κιβωτίου των αυτοκινήτων.

Ο θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού σκόρπισε τη θλίψη στους συναδέλφους του με τον σκηνοθέτη του «Star Trek», J.J Abrams να τον χαρακτηρίζει «υπέροχο, ευγενικό, υπερβολικά αστείο και εξαιρετικά ταλαντούχο». Ο τραγουδιστής Justin Timberlake, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με τον Yelchin στην ταινία «Alpha Dog» έκανε λόγο για έναν πανέξυπνο ηθοποιό και έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης