Όλες οι εκπομπές live αύριο στο «Epsilon»

Όλες οι εκπομπές live αύριο στο «Epsilon»

Παρά την απεργία των δημοσιογράφων, το κανάλι του Περιστερίου θα βγάλει κανονικά ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές και το Σάββατο

Όλες οι εκπομπές live αύριο στο «Epsilon»
Όλα live θα είναι αύριο στο «Epsilon» παρά την 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων, αφού το κανάλι του Περιστερίου αποφάσισε να μεταδώσει κανονικά ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon» αποφάσισαν να βγει κανονικά το πρόγραμμα. Το κανάλι, θα μεταδώσει ζωντανά και τις ενημερωτικές, αλλά και τις ψυχαγωγικές εκπομπές του.Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπομπές του σταθμού θα βγουν live από την Κύπρο.  

Κλείσιμο
Οι εκπομπές του καναλιού θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί με την Όλγα Λαφαζάνη, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία απεργεί, για τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας. Κανονικά θα εκπεμφθούν τα ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού, όπως η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, το «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη, με επίκαιρο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το «Αnnita gr», με την Αννίτα Πάνια, αλλά και το βραδινό ψυχαγωγικό show «Bravo Ρούλα»,με τη Ρούλα Κορομηλά.   

Στα υπόλοιπα κανάλια η  αυριανή ημέρα θα κυλήσει χωρίς δελτία ειδήσεων, αλλά και ζωντανές εκπομπές, εξαιτίας της 48ωρης απεργίας. 

Οι ιθύνοντες των καναλιών, Ant1, Mega,Σκάι, Alpha και Star, ενημέρωσαν ότι δεν θα κάνουν δελτία ειδήσεων λόγω της απεργίας, ενώ δεν θα προβληθούν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές τους, καθώς στην απεργία συμμετέχουν και οι τεχνικοί των καναλιών. Στον Alpha, η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου σπιτάκι μου» θα μεταδοθεί με νέο μαγνητοσκοπημένο, όμως, επεισόδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης