Είδε τον Ομπάμα και... «καρδιοχτύπησε» η Κένταλ Τζένερ

Είδε τον Ομπάμα και... «καρδιοχτύπησε» η Κένταλ Τζένερ

Η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν ισχυρίστηκε ότι είδε... αστεράκια όταν συνάντησε τον Αμερικανό πρόεδρο

Είδε τον Ομπάμα και... «καρδιοχτύπησε» η Κένταλ Τζένερ
Η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα
στο καθιερωμένο -και τελευταίο του- Δείπνο Ανταποκριτών τα είχε όλα: χιούμορ, συγκίνηση και λαμπερές προσωπικότητες από πολλούς και διαφορετικούς χώρους.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στις προσωπικότητες αυτές ήταν και η αδερφή της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, η οποία φαίνεται ότι γοητεύτηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο και μάλιστα, θέλησε να εκφράσει τα αισθήματά της για εκείνον στα social media.

Άλλωστε, ο Ομπάμα όχι μόνο την υποδέχθηκε στο  Δείπνο, αλλά έκανε και μια αναφορά για εκείνη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Είναι εδώ και η Κένταλ. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στα παρασκήνια και μου φάνηκε καλή γυναίκα. Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς κάνει, αλλά μου είπαν ότι οι αναφορές μου στο Τwitter θα εκτοξευτούν», είπε αστειευόμενος ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όμως, η συνάντηση με τον Ομπάμα έκανε το 20χρονο μοντέλο να... «καρδιοχτυπήσει» και γι' αυτό αποφάσισε να καταγράψει τις μοναδικές αυτές στιγμές στο Snapchat, όπου και «ανέβασε» την παρακάτω φωτογραφία.

Η Κένταλ ισχυρίστηκε ότι είδε... αστεράκια, αφότου συνάντησε τον Ομπάμα, ενώ μιλώντας στο αμερικανικό «People» αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Αμερικανό πρόεδρο: «Μου είπε να πω "γεια" στην Κιμ και στον Κάνιε. Εγώ του απάντησα "ΟΚ". Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα πώς είναι να βλέπει κανείς αστεράκια».

Η εικόνα που «ανέβασε» η Τζένερ στο Snapchat



Το βίντεο με την αναφορά του Ομπάμα στην Κένταλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης