Ένα πριβέ δείπνο είχαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Ανδρέας Παππάς. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στη Σαρωνίδα, όπου απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο 16 μόνο θέσεων που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα. Το ζευγάρι που διακρίνεται για το χαμηλό προφίλ που κρατά στη σχέση του, έφτασε στο εστιατόριο λίγο μετά τις 8 το βράδυ και παρέμεινε στο εστιατόριο για περίπου τρεις ώρες.
«Φροντίζουν να περνούν ώρες μαζί όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους. Η Τζένη έχει μία απαιτητική καθημερινότητα ενώ ο Ανδρέας λείπει συχνά για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό!», τονίζει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα