Μαλέλης: Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει τόσο, που δεν μπορεί να κάνει ούτε βίντεο

Μαλέλης: Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει τόσο, που δεν μπορεί να κάνει ούτε βίντεο

Απορώ πώς δεν διέγραψαν τον Πρετεντέρη, αναρωτήθηκε με σκωπτικό ύφος ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Μαλέλης: Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει τόσο, που δεν μπορεί να κάνει ούτε βίντεο
Για τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ «από μια δράκα σταλινικών και απολιθωμάτων» μίλησε στην εκπομπή ΌΛΑ Πρώτη Φορά ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

«Μόνο από το ΣΚΑΪ διέγραψαν, φαίνεται οι άλλοι τα έχουν βρει με το ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε με σαρκαστική διάθεση ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ και αναρωτήθηκε στο ίδιο ύφος: «δεν είναι ύποπτο που δεν διέγραψαν τον Πρετεντέρη;».

Κλείσιμο
«Πρέπει να έγινε κάποια ύποπτη συναλλαγή, δεν μπορεί να συνέβη διαφορετικά. Να απαντήσει αύριο αν θα αναλάβει κάποιο πόστο. Μάλλον θα περιλαμβάνεται στη διεύρυνση που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως εξήγγειλε πριν από λίγο καιρό ο Βούτσης» συνέχισε το σχόλιό του.

«Σαν να μην ξέρουν τι γίνεται στην κοινωνία. Τα νέα παιδιά παίρνουν 300 ευρώ. Έχουν καταλάβει πώς ζουν αυτά τα παιδιά; Τι αριστερά είναι αυτή, να του πεις "εσύ ρε φίλε έχεις πρόβλημα να πουλήσεις το λιμάνι, στα εμπορικά καταστήματα παίρνουν 350 ευρώ κι αν τα πάρουν» συνέχισε τη σφοδρή κριτική ο Σταμάτης Μαλέλης.

Σχολιάζοντας το βίντεο που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους που μεταδόθηκε σε εκδήλωση για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
ο κ. Μαλέλης είπε ότι «εγώ θα τον είχα απολύσει αυτόν που έκανε το βίντεο γιατί δεν είχε εμένα».

«Ούτε ανέκδοτο δεν μπορούν να πουν πλέον. Τέτοια κατάρρευση που δεν μπορούν να κάνουν ούτε βίντεο» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Ερωτηθείς για την επιλογή του ΣΚΑΪ να προχωρήσει στο X-Factor ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού απάντησε ότι «κάθε σταθμός πρέπει να κάνει ψυχαγωγία, να είναι ποικίλης ύλης» ενώ ανακοίνωσε ότι στα σκαριά είναι και δεύτερο σόου.

Κάλεσε, επίσης, τα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι «με οποιοδήποτε κόστος να μάθουν να κάνουν σωστή δημοσιογραφία. Δεν μπορεί να συμπλέει με την εξουσία ο δημοσιογράφος. Πρέπει να του λες ότι είσαι ψεύτης και να το αποδεικνύεις. Τι να πρωτοαποδείξεις σήμερα δηλαδή;».

Μιλώντας, τέλος, για το «τέρας» της τηλεόρασης είπε ότι είναι τεράστιο και σημείωσε με νόημα ότι «το πιο επικίνδυνο είναι να καβαλήσεις τον πύραυλο και να εκτοξευθείς σε άλλο πλανήτη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης