Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Φωτογραφίζονται πριν γίνουν γονείς

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Φωτογραφίζονται πριν γίνουν γονείς

Σε δύο μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Φωτογραφίζονται πριν γίνουν γονείς
Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφιδά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, δύο μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Κλείσιμο


Πώς αντέδρασαν όταν έμαθαν πως θα γίνουν γονείς;
«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εµάς, ακόµα και ως πληροφορία. Εννοείται ότι χάρηκα και συγκινήθηκα ταυτόχρονα, όπως συγκινήθηκα και όταν κάναµε το πρώτο υπερηχογράφηµα κι άκουσα την καρδούλα του µωρού...Όταν δέχτηκα μήνυμα στο κινητό μου από τη Νατάσα με μια φωτογραφία από το τεστ εγκυμοσύνης που είχε βγει θετικό, τρελάθηκα από τη χαρά μου. “Είσαι όντως έγκυος;” τη ρώτησα και μου απάντησε: “Ναι” της είπα: “Είδες που σ’ τα λεγα;”» εξομολογείται ο Γιάννης Βαρδής στο ΟΚ!



Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψαν ότι περιμένουν κοριτσάκι αλλά και τ΄όνομα που θα δώσουν στη μικρή. «Για έναν περίεργο λόγο είχε καρφωθείς το μυαλό μου ότι θα ήταν αγοράκι. Ίσως επειδή αισθάνθηκα ότι πήρα εντολή από ψηλά για να κάνω οικογένεια. (…) Αλλά τελικά, όταν ο γιατρός μας είπε ότι θα είναι κοριτσάκι συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα πάντα στη ζωή μου. Θα τη βαφτίσουμε Κατερίνα, που ήταν το όνομα της γιαγιάς μου», είπε ο Γιάννης Βαρδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης