Ειρήνη Χειρδάρη: Οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα στο σεξ λόγω κρίσης

Ειρήνη Χειρδάρη: Οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα στο σεξ λόγω κρίσης

Η γνωστή συγγραφέας και sex editor μίλησε στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» για τη γυναίκα ως πολυγαμικό όν, τα βίτσια, το σημείο G και τον οργασμό

Ειρήνη Χειρδάρη: Οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα στο σεξ λόγω κρίσης
Η Ειρήνη Χειρδάρη, ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και έδωσε μαθήματα σεξ και αποπλάνησης.

«Η γυναίκα είναι το πολυοργασμικό όν»
Κλείσιμο
«Η μητέρα Φύση, έκανε τη γυναίκα, πολυοργασμική... Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν οι επιστήμονες και λένε ότι το εκ φύσεως, πολυγαμικό ον είναι η γυναίκα. Γι αυτό έγινε πολυοργασμικό. Επειδή ήταν το δυνατό σεξουαλικά ον της φύσης, υπήρξε όλο αυτό το ιστορικό κόμπλεξ που την αφάνισαν σεξουαλικά»,
δήλωσε η Ειρήνη Χειρδάρη.

Και πρόσθεσε: «Στις μητριαρχικές κοινωνίες. Για παράδειγμα στην αρχαία μυκηναϊκή κοινωνία, η γυναίκα έμενε στο σπίτι με δέκα εραστές. Γιατί μπορούσε να κάνει σεξ με τους δέκα ταυτόχρονα. Αν εκσπερματίσουν όλοι, θα μείνει έγκυος από αυτόν που έχει τα πιο δυνατά σπερματοζωάρια. Και έτσι έχουμε πιο δυνατούς ανθρώπους».

Διεγείροντας το σημείο G
H κρίση έχει επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων; «Οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα στο σεξ. Πάντα ήταν δύο ταχυτήτων. Ήταν οι συντηρητικοί και αυτοί που κάνουν πολύ σεξ», απάντησε.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Χειρδάρη, εξήγησε τι είναι το squirting: «Είναι η  γυναικεία εκσπερμάτιση, είναι διαφορετικό συναίσθημα από τον οργασμό...Διεγείρεις πολύ το σημείο G...Για να κάνεις squirting, φεύγεις από τη διείσδυση», απάντησε η Ειρήνη Χειρδάρη.

«Τα βίτσια σώζουν τον γάμο»
Για το σεξ στον γάμο, μίλησε η συγγραφέας και sex editor: «Αν είναι σχέση αγάπης, έχει φωτεινότητα, ασφάλεια, ψυχή με ψυχή δηλαδή, τα βίτσια θα σας ενώσουν. Γιατί πολλές φορές η αγάπη, επειδή είναι κάτι τόσο φωτεινό, μας τερματίζει την ερωτική επιθυμία. Οπότε την ανισορροπία που θέλει η ερωτική επιθυμία, να τη δημιουργήσουμε στο σεξ».

Οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό από το στήθος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ειρήνη Χειρδάρη, μίλησε για τον γυναικείο οργασμό από το στήθος. «Ναι έχουμε οργασμό από το στήθος οι γυναίκες. Χωρίς να σε αγγίζει πουθενά αλλού, μόνο στο στήθος...Από τη στιγμή που απελευθερωθήκαμε και παραδέχτηκαμε ότι έχει οργασμό η γυναίκα, βρίσκουμε χίλιους δυο οργασμούς ξαφνικά», τόνισε.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης