Αναστασία Μαρινάκου: Η όμορφη δρομέας από τη Χαλκίδα αποκάλυψε τα μυστικά της στο «ΟΛΑ»

Αναστασία Μαρινάκου: Η όμορφη δρομέας από τη Χαλκίδα αποκάλυψε τα μυστικά της στο «ΟΛΑ»

Η 19χρονη αθλήτρια του στίβου είναι η μοναδική Ελληνίδα δρομέας που τρέχει 1.500 μ. και 3.000 μ.,  - Τι είπε για τις διακρίσεις της, τις δύσκολες προπονήσεις και όσα στερείται για να επιτύχει τους στόχους της

Αναστασία Μαρινάκου: Η όμορφη δρομέας από τη Χαλκίδα αποκάλυψε τα μυστικά της στο «ΟΛΑ»
Στη διάρκεια της χρονιάς σημείωσε τρία πανελλήνια ρεκόρ στον στίβο, ενώ ήταν 4η στα 1.500 μ. και 8η στα 3.000 μ. στο Ευρωπαϊκό της κατηγορίας της.  Η όμορφη δρομέας από τη Χαλκίδα, Αναστασία Μαρινάκου, ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας, στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά».
«Βγήκα 4η στην Ευρώπη...Είμαι η μόνη που τρέχω στα 1.500 μ. και στα 3.000 μ. στην Ελλάδα. Γι' αυτό θέλω να πηγαίνω στο εξωτερικό γιατί εκεί υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός. Η Γερμανίδα (που τερμάτισε πρώτη) στα 3 χλμ  έκανε 9.5 (λεπτά) ενώ εγώ το έκανα στα 9.19 (λεπτά)...»

Κλείσιμο
Πώς είναι η καθημερινότητα της για να καταφέρει να ανταπεξέρχεται στις προπονήσεις; «Καταρχήν πρέπει να κάνεις πολύ καλή ζωή για να ανταπεξέλθεις στην δύσκολη προπόνηση. Θέλει ύπνο, φαγητό. Πρέπει να στερηθείς τα πάντα. Κάνω πρωί -απόγευμα προπόνηση»,
απάντησε η Αναστασία Μαρινάκου.

Ο φτερωτός άγγελος
Τι την παρακίνησε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό; «Ήμουν πολύ δραστήριο παιδί από μικρό και είχαν έρθει κάτι γυμναστές στο σχολείο και με ξεχώρισαν ως ταλέντο...Είχαν πει στους γονείς μου: "Πρέπει να ξεκινήσει στίβο, αλλιώς θα πάει χαμένη''», τόνισε η 19χρονη δρομέας.

Υπήρξε δραστήρια ως παιδί; «Μπορεί να με νευρίαζε ένα παιδί και να έπαιρνα ένα τούβλο να του πετάξω το κεφάλι...πιο πολύ τα αγόρια έδερνα!», απάντησε.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης