Δανάη Επιθυμιάδη: «Δεν έχω γευτεί ακόμα την αναγνωρισιμότητα»

Δανάη Επιθυμιάδη: «Δεν έχω γευτεί ακόμα την αναγνωρισιμότητα»

Η τηλεοπτική «Στέλλα» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» μιλάει για τη μετάβαση από το θέατρο στη μικρή οθόνη, την αναγνωρισιμότητα και τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο

Δανάη Επιθυμιάδη: «Δεν έχω γευτεί ακόμα την αναγνωρισιμότητα»
Το τηλεοπτικό ταίρι του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», η Δανάη Επιθυμιάδη, παραχώρησε μία συνέντεξη, όπου μίλησε για τη μετάβαση από το θέατρο στη μικρή οθόνη.

Φοβήθηκε τις κριτικές; «Αυτός ο σνομπισμός ισχύει και είναι κρίμα. Εχω σπουδάσει στο εξωτερικό και έχω μάθει ότι η ποιότητα δεν έχει να κάνει με το μέσο. Και στην τηλεόραση και στο θέατρο μπορούν να γίνουν εξαιρετικές δουλειές. Είναι ένα παιχνίδι παλιομοδίτικο στο οποίο δεν θέλω να συμμετέχω»,
Κλείσιμο
τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.


Ισχύει ότι πριν μπει στο καστ της σειράς δεν έβλεπε τηλεόραση;  «Ισχύει αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι δεν μου άρεσε. Δούλευα τόσο πολύ που δεν είχα χρόνο να καθίσω να παρακολουθήσω τηλεόραση.»

Ο κόσμος, όταν τη συναντά στο δρόμο τι της λέει; «Δεν κυκλοφορώ σχεδόν καθόλου. Δεν έχω γευτεί ακόμα την αναγνωρισιμότητα. Νομίζω ότι η μετάβαση γίνεται ομαλά. Ισως, τώρα που το ξανασκέφτομαι να το έχω καταλάβει λίγο μέσω facebook. Δέχομαι καθημερινά πολλά μηνύματα και αιτήματα φιλίας.», απάντησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης