Γιώργος Τράγκας στο ΟΛΑ: Για τους Γερμανούς οι μπαταρίες του Τσίπρα δεν έχουν τελειώσει ακόμα

Γιώργος Τράγκας στο ΟΛΑ: Για τους Γερμανούς οι μπαταρίες του Τσίπρα δεν έχουν τελειώσει ακόμα

Με σκόρδα στα χέρια σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, αποκάλυψε ότι θέλει να υιοθετήσει παιδί και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τον... Αστερίξ

Γιώργος Τράγκας στο ΟΛΑ: Για τους Γερμανούς οι μπαταρίες του Τσίπρα δεν έχουν τελειώσει ακόμα
Με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, από την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έως τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Με... σκόρδα στα χέρια ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να περιγράφει την ημέρα του μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη στιγμή που έφυγε από το στούντιο αφού τελείωσε την εκπομπή του «Ελεύθερος Σκοπευτής»: 

Κλείσιμο
«Βγαίνοντας έξω από το κανάλι δεν έπαιρνε μπρος το αμάξι μου. Πήγα να φύγω με έναν συνεργάτη μου και δεν δούλευε η μίζα του. Μετά ήρθε η οδική βοήθεια και δεν μπορούσαν να το μετακινήσουν με τίποτα. Ο σκύλος μου ο Αστερίξ νιαούρισε και την επόμενη το πρωί στο ραδιόφωνο έγιναν διάφορα. Ο Κυριάκος κέρδισε τον Καραμανλή, τον Μειμαράκη ήθελα να πω. Εγώ χάρηκα γιατί η ΝΔ έχει τον Λάνσελοτ που είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και τους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης, τους τρεις σωματοφύλακες, τον Άδωνι, τον Ευάγγελο και τον Απόστολο».

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για τον πρωθυπουργό:«Ο Τσίπρας πάντως δεν έκανε δηλώσεις όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν είχε βγει ο Μητσοτάκης και είχε δηλώσει «εφιάλτης». Ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τελειώσει. Για τους Γερμανούς οι μπαταρίες του δεν έχουν τελειώσει ακόμα».
 
Ο Γιώργος Τράγκας στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή λέγοντας πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. «Σκέφτομαι να υιοθετήσω παιδί, ιδιαίτερα τώρα στην κρίση. Είναι δύσκολο για μένα γιατί έχω περάσει τα 40 αλλά η γυναίκα μου είναι πολύ νέα ακόμα. Είναι επίπονη η διαδικασία της υιοθεσίας, το κάνω για τη ψυχή μου.Στην Ελλάδα θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Όσοι μπορούν, να ξέρουν ότι υπάρχουν πολλά εγκαταλελειμμένα παιδιά που έχουν ανάγκη από μια οικονομική υιοθεσία για να γίνεις ανάδοχος και να στηρίζεις ένα παιδί οικονομικά. Το σκέφτομαι σοβαρά και νιώθω ότι επειδή είμαι ενεργός ακόμα πως μπορώ να βοηθήσω ένα παιδί που έχει ανάγκη».  

Μάλιστα κατα τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Τράγκας γνώρισε στο Θέμο και στη Δούκισσα τη μεγάλη του αγάπη τον πιστό τετράπόδο φίλο του που ακούει στο όνομα Αστερίξ «με τον οποίο πίνουμε καφέ, συζητάμε και συμμετέχει στις συσκέψεις που κάνω».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης