Bίκυ Κάβουρα: Η αποχώρηση από τις κάμερες

Bίκυ Κάβουρα: Η αποχώρηση από τις κάμερες

Μία ερώτηση σχετική με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και την ήθελαν να έχει σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, προκάλεσε την αμηχανία της ηθοποιού

Bίκυ Κάβουρα: Η αποχώρηση από τις κάμερες
Η Βίκυ Κάβουρα έχει γίνει πρόσωπο των ημερών, μετά την φημολογία ότι έχει σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Τα δημοσιεύματα διέψευσε τόσο η ηθοποιός, όσο και ο επιχειρηματίας. Όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες, η Σάσα Σταμάτη στο «Πρω1νό», η Βίκυ Κάβουρα, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου για να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Οι κάμερες εντόπισαν την Βίκυ Κάβουρα στο φουαγιέ θεάτρου, όπου είχε πάει να δει μία παράσταση. «Σας έχουν χρεώσει μία σχέση με τον κύριο Σταθοκωστόπουλο...», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.  «Εγώ είπα δεν θα στεναχωρηθώ θα δω κωμωδία, εσύ θα με στεναχωρήσεις...», είπε η Βίκυ Κάβουρα και πρόσθεσε: «Εσείς πώς θα νιώθατε αν ξαφνικά μια μέρα ακούγατε ότι έχετε δεσμό με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε προσωπικά, ο οποίος μάλιστα, ξέρετε ότι έχει και σχέση; Πώς θα νιώθατε; Άσχημα; Κι εγώ...».

Κλείσιμο
Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την φημολογούμενη επικοινωνία της με την Κατερίνα Καινούργιου. «Είχατε δεν είχατε με στεναχωρήσατε! Πάω να γελάσω», απάντησε η ηθοποιός και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης