Λάουρα Νάργες: «Δέχτηκα σωματική βία σε σχέση μου και δεν έφυγα»

Λάουρα Νάργες: «Δέχτηκα σωματική βία σε σχέση μου και δεν έφυγα»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τη σωματική βία που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της

Λάουρα Νάργες: «Δέχτηκα σωματική βία σε σχέση μου και δεν έφυγα»
Η Λάουρα Νάργες, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν, στην προσωπική της ζωή. Όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί σωματική βία από πρώην σύντροφό της και δεν έφυγε από τη σχέση αυτή.

«Κατά μία έννοια νομίζω ναι, έχω δεχτεί σωματική βία στο παρελθόν. Έκανα το λάθος και δεν έφυγα αμέσως», είπε στο περιοδικό You. Tην δεύτερη φορά όμως, που ο πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε, εκείνη έδωσε τέλος στη σχέση τους.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε η Λάουρα, πιστεύει ότι οι γυναίκες που δέχονται σωματική βία κατ’ εξακολούθηση,  ελπίζουν πως κάτι θα αλλάξει. «Νομίζω δεν είναι μόνο η αγάπη αλλά και η συνήθεια γιατί πιστεύεις ότι, ήταν η πρώτη φορά, ίσως ήταν και η τελευταία! Και θα σταματήσει αυτό. Πιστεύω ότι οι γυναίκες ζουν με αυτή την ελπίδα. Αλίμονο, δεν τις κατηγορώ καθόλου, αλλά αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει, σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη...», είπε.

Έχει σηκώσει χέρι ποτέ σε άντρα; «Χαστούκι όχι, αλλά προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω σπάσει τίποτα σε τσακωμό, τασάκια νομίζω έχουν ''φύγει''!», απάντησε.

Η Λάουρα Νάργες έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, στο πλευρό του Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης