Γιώργος Λιάγκας για Άνθιμο Ανανιάδη: «Το μόνο ταλέντο που έχει είναι το ψέμα!»

Γιώργος Λιάγκας για Άνθιμο Ανανιάδη: «Το μόνο ταλέντο που έχει είναι το ψέμα!»

Η πρωινή παρέα του «Πρω1νού» σχολίασε τις αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός για τις σεξουαλικές του επιδόσεις

Γιώργος Λιάγκας για Άνθιμο Ανανιάδη: «Το μόνο ταλέντο που έχει είναι το ψέμα!»
Με αποκαλυπτική διάθεση έδωσε μία συνέντευξη ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μίλησε για τα ερωτικά του κατορθώματα. Όπως είπε, σε ηλικία 17 ετών, είχε μία ερωτική συνεύρεση με πέντε- ταυτόχρονα- γυναίκες, η οποία διήρκεσε δύο ημέρες.

«Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα. Επειδή οι δικοί μου είχαν πολλούς γκέι φίλους, ήξερα πως οι γυναίκες προσεγγίζονται πιο εύκολα από ομοφυλόφιλους γιατί αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πήγα στα κορίτσια και τους είπα "αν δεν ήμουν γκέι, θα σας ερωτευόμουν". Τις έκανα θεές και αμέσως με πήραν μαζί τους. Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας ότι είμαι γκέι και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε. Κάναμε πολύ έρωτα. Μπορεί να ήταν και δύο ημέρες! Ήταν η πρώτη δυναμική στιγμή ελευθερίας σκέψης και πράξης», δήλωσε στο «Εγώ Weekly», η ηθοποιός που δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες.

Κλείσιμο


Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τις επίμαχες δηλώσεις του ηθοποιού, είπε στον «αέρα» του «Πρω1νού»: «Τις ξεπάστρεψε τις Ιταλίδες.. Α, το έπαιξε gay… Από τότε του βγήκε να γίνει ηθοποιός… Εμείς κοιμόμασταν με μία, όχι με πέντε, γιατί δεν κάναμε τους gay».

Και πρόσθεσε «Παιδιά εγώ θεωρώ όλες αυτές οι δηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να καθιστούν έναν άνθρωπο γραφικό. Θεωρώ ότι είναι γραφικός ο κύριος. Δεν το λες! Επειδή τη διάβασα τη συνέντευξη, λέει “κοιμόμουνα και δεν θυμάμαι αν το έκανα με πέντε....κάπως έτσι λέει. Και μετά λέει ήταν με πέντε δύο ημέρες. Πώς κάνει σεξ δύο ημέρες; Εμείς δεν μπορούμε είκοσι λεπτά! Εμείς είκοσι λεπτά κάνουμε και λαχανιάζουμε! Δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας! Συγγνώμη έχω άδικο; Ακούω κάτι τύπους που το παίζουνε μάγκες και λένε “εγώ το κάνω 5-6 φορές”! Τι 5-6 φορές;». Τότε η Φαίη Σκορδά, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της, του είπε: «Ρε συ Γιώργο και εσύ είσαι λίγο μεγάλος;» για να πάρει την απάντηση: «Και μικρός όταν ήμουνα...! Πήξαμε στους πρωταθλητές και στους εραστές. Δύο ημέρες έκανε σεξ; Το μόνο ταλέντο που έχει είναι στο ψέμα!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης