Zoe Kravitz: «Η μητέρα μου είναι αηδιάσμενη με τον Cosby»

Zoe Kravitz: «Η μητέρα μου είναι αηδιάσμενη με τον Cosby»

Το μοντέλο και ηθοποιός, Zoe Kravitz, μιλά για την μητέρα της, Lisa Bonet, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Bill Cosby, στο «The Cosby Show»- «Αν υπήρχε να πει στον κόσμο, για να βοηθήσει την υπόθεση ή κάποια από αυτές τις γυναίκες, θα το έλεγε!», δήλωσε η Ζοe

 Zoe Kravitz: «Η μητέρα μου είναι αηδιάσμενη με τον Cosby»
H Lisa Bonet, η τηλεοπτική κόρη του Bill Cosby στο «Τhe Cosby Show», μπορεί να μην έχει μιλήσει δημόσια για το σκάνδαλο των βιασμών που αφορά τον πρώην συνεργάτη της,  το έκανε όμως, η κόρη της για εκείνη. Η Ζοe Kravitz, η κόρη που η Lisa απέκτησε με τον Lenny Kravitz, μιλώντας στη Guardian, δήλωσε: «Η μητέρα μου αισθάνεται (για όσα ακούγονται) ακριβώς την ίδια αηδία με όλους τους άλλους. Και προβληματισμένη επίσης!». Και πρόσθεσε: «Αλλά δεν νομίζω ότι γνώριζε κάτι γι΄αυτό. Είναι μία είδηση για εκείνη, όπως για όλους τους άλλους!».

Κλείσιμο

                Η Lisa Bonet στο «The Cosby show»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Zoe Kravitz, εκτιμά ότι η μητέρα της, επίσης ηθοποιός, Lisa Bonet, θέλει να μείνει έξω από όλο αυτό. Τόνισε όμως, ότι η μητέρα της κρατά αυτή τη στάση, όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται για τις γυναίκες που φέρονται να κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Cosby, αλλά επειδή δεν γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να τις βοηθήσει. «Είναι ένα πολύ απλό άτομο. Αν υπήρχε να πει στον κόσμο, για να βοηθήσει την υπόθεση ή κάποια από αυτές τις γυναίκες, θα το έλεγε!».

Μέχρι στιγμής, περισσότερες από πενήντα γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Cosby για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ τριάντα πέντε από αυτές, αποκάλυψαν την εφιαλτική εμπειρία τους, στο New York Magazine, τον Ιούλιο.


                                         Η Zoe Kravits με τον πατέρα της, Lenny

H Lisa Bonet, είχε σχέση μαζί με τον Lenny Kravitz, από το 1987 μέχρι το 1993. Την 1η Δεκεμβρίου του 1988, έφερε στον κόσμο, την κόρη τους, Zoe Isabella.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης