Tina Knowles: «Καυτή» η μαμά της Beyonce στα 61 της!

Tina Knowles: «Καυτή» η μαμά της Beyonce στα 61 της!

«Κάνω πιλάτες πέντε φορές την εβδομάδα και προσέχω τη διατροφή μου», αποκάλυψε η σχεδιάστρια μόδας στο περιοδικό

Tina Knowles: «Καυτή» η μαμά της Beyonce στα 61 της!
Η Tina Knowles το έχει για τα καλά. Η μητέρα της Beyonce στα 61 της χρόνια είναι πόζαρε για το τεύχος Ιουλίου στο εξώφυλλο του περιοδικού «Ebony».

Η Tina επέλεξε για τη φωτογράφηση ένα κατακόκκινο φόρεμα. Τα μακριά μαλλιά της τα είχε κάνει μπούκλες και για να ολοκληρώσει το λουκ της έβαλε κόκκινο κραγιόν της φωτιάς.

Κλείσιμο
Η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε τον Απρίλιο τον 68χρονο ηθοποιό Richard Lawson παρουσία των δύο θυγατέρων της Beyoncé και Solange.




Η Tina στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό αποκάλυψε ότι κάνει πιλάτες πέντε φορές την εβδομάδα και φυσικά προσέχει τη διατροφή της. Μίλησε ακόμα και για τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας της λέγοντας ότι στα 18 της έφυγε από το σπίτι και πήγε ολομόναχη στην Καλιφόρνια όπου άνοιξε κομμωτήριο.



Το κομμωτήριό της έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή της περιοχής και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να έχει μεγάλη πελατεία. Στη συνέχεια όταν οι κόρες της ασχολήθηκαν με το συγκρότημα Destiny's Child σχεδίαζε τα κοστούμια τους.

Για να ολοκληρωθεί σαν σχεδιάστρια μόδας παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή ραπτικής. Η Tina έεχει δύο εγγόνια την 3χρονη Blue Ivy και τον 10χρονο γιο της Solange Daniel. Πήρε διαζύγιο από τον Matthew Knowles όταν τον έπιασε να την απατά.



Η Beyonce από την πλευρά της δηλώνει η μεγαλύτερη φαν της καθώς όπως λέει έκανε τα πάντα για να μεγαλώσει εκείνη και την αδερφή της. «Η μητέρα μου αποτελεί έμπνευση για μένα, την θαυμάζω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης