«Yachting»: Ο απόλυτος προορισμός για πάρτι στο Παγκράτι!

«Yachting»: Ο απόλυτος προορισμός για πάρτι στο Παγκράτι!

«Μια ζωή την έχουμε» κάθε Παρασκευή με ρακόμελα και λουλουδοπόλεμο - «Της Ελλάδος τα παιδιά» και γλέντι μέχρι... τελικής πτώσης κάθε Κυριακή

«Yachting»: Ο απόλυτος προορισμός για πάρτι στο Παγκράτι!
Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο, το καφέ-μπαρ «Yachting» της λεωφόρου Υμηττού, στο Παγκράτι, ξεκινάει το... τριήμερο από την Παρασκευή.

Στο γνωστό «στέκι» διασκέδασης του Παγκρατίου, γινόμαστε κάθε Παρασκευή μια μεγάλη παρέα και διασκεδάζουμε με την καλύτερη ελληνική μουσική, ενώ τα λουλούδια και τα ρακόμελα... ρέουν άφθονα.

Κλείσιμο
Χορός και κέφι έως το πρωί, με τουμπερλέκι και νταούλι να δίνει το ρυθμό...

Γι' αυτό, ελάτε όλοι στην παρέα μας, για να διασκεδάσουμε ανέμελα όπως παλιά. Ούτως ή άλλως, όπως λέει και το... σλόγκαν του καθιερωμένου, πια, πάρτι, με το οποίο υποδεχόμαστε το Σαββατοκύριακο, «ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ EΧΟΥΜΕ».



Επειδή, όμως, ένα πάρτι δεν είναι ποτέ αρκετό, τι θα λέγατε για... άλλο ένα; Την Κυριακή, λίγο πριν... μπουν τα κεφάλια μέσα, ξεφαντώνουμε -και με καλή δικαιολογία-, καθώς επτά κορίτσια βάζουν «φωτιά» στη νύχτα.



Κάθε Κυριακή στο «Yachting», το ωραίο φύλο αναλαμβάνει τη διασκέδαση, με... πολεμικούς χορούς και «υποβρύχια» στο μπαρ: είναι ένα πάρτι διαφορετικό, με «αέρα» Πολεμικής Αεροπορίας, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχετε πάει ή θα πάτε ποτέ: «ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» κάνουν τις Κυριακές μας ξεχωριστές!



Info
Yachting καφέ-μπαρ
Διεύθυνση: Υμηττού 99, Παγκράτι
Τηλέφωνο: 2107016544

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης