Μοιράζει μυστικά ομορφιάς μέσω YouTube και βγάζει εκατομμύρια

Μοιράζει μυστικά ομορφιάς μέσω YouTube και βγάζει εκατομμύρια

Η Michelle Phan δημιούργησε το 2007 το πρώτο διαδικτυακό «σεμινάριο φυσικού μακιγιάζ»

Μοιράζει μυστικά ομορφιάς μέσω YouTube και βγάζει εκατομμύρια
Η Michelle Phan έχει γίνει το χαϊδεμένο παιδί του YouTube. Τα βίντεο που ανεβάζει δίνουν πολύτιμες πληροφορίες στις γυναίκες που, εδώ και δεκαετίες αποτελούν την πιο σπάταλη κατηγορία καταναλωτών. Πληροφορίες που αφορούν το μακιγιάζ, τα μαλλιά και γενικά την ομορφιά. Αποτέλεσμα αυτής της απλής ιδέας ήταν να έχει αυτή τη στιγμή εκατομμύρια συνδρομητές, εκατοντάδες εκατομμύρια views στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της και, φυσικά, έναν πακτωλό χρημάτων που ολοένα και συσσωρεύονται στους λογαριασμούς της.

Η Phan μαζί με την Pewdiepie που ανεβάζει βίντεο με παιχνίδια και την  Bethany Mota που είναι στιλίστρια, είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες διασημότητες του ΥouTube celebrities κι έχει ένα από τα πιο δυνατά brands. Εγινε και συγγραφέας αφού εξέδωσε ένα βιβλίο με τεράστια επιτυχία.

Κλείσιμο
Πώς ξεκίνησε τη διαδρομή της προς την επιτυχία; Το 2007 δημιούργησε το πρώτο «σεμινάριο φυσικού μακιγιάζ». Τον τρόπο που έγινε διασημότητα του Youtube περιγράφει στο βιβλίο της  «Make Up», το οποίο φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη μικρή της ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης