Το γαμήλιο δώρο της Αμάλ στον Κλούνεϊ

Το γαμήλιο δώρο της Αμάλ στον Κλούνεϊ

2.900 ευρώ κόστισαν τα ποτήρια Murano και οι μεταξωτές πετσέτες 

Το γαμήλιο δώρο της Αμάλ στον Κλούνεϊ
Σετ ποτήρια με υπογραφή Murano και μεταξωτές πετσέτες ήταν το γαμήλιο δώρο της Αμάλ Αλαμουντίν στο γοητευτικό σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ.  

Αν και το δώρο θα ταίριαζε περισσότερο σε γυναίκα, η Βρετανίδα δικηγόρος, λιβανικής καταγωγής, έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για να ευχαριστήσει τον σταρ του Χόλιγουντ επιλέγοντας πανάκριβα ποτήρια ώστε να απολαμβάνει ο σύζυγός της το ποτό του αναπολώντας τις στιγμές από τον παραμυθένιο γάμο τους στην Βενετία.  

Κλείσιμο
Το γαμήλιο δώρο της Αμάλ κόστισε συνολικά 2.900 ευρώ. Τα ποτήρια για κοκτέιλ που επέλεξε η Βρετανή δικηγόρος είναι χειροποίητα, φέρουν τη διάσημη υπογραφή Murano και μάλιστα ίδια μ' εκείνα που είχε χρησιμοποιήσει το ζεύγος στο γάμο του, στο επιβλητικό ξενοδοχείο «Cipriani», στη Βενετία. Η 36χρονη Βρετανή δικηγόρος μάλλον σκέφτηκε ότι, «ακόμα και το ποτό, έχει το... ποτήρι του», για αυτό και παρήγγειλε μία δωδεκάδα από τα χειροποίητα ποτήρια για κοκτέιλ.

«Βρήκε πολύ καλή την ιδέα να κάνει στον σύζυγό της ένα δώρο που θα του θυμίζει το γάμο τους στη Βενετία αφού τα ποτήρια είναι ίδια με εκείνα που χρησιμοποίησαν στο ξενοδοχείο "Cipriani". Ο Τζορτζ τα θαύμαζε κάθε φορά που τα κοιτούσε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "Closer". Εκτός από τα ποτήρια, η κυρία Κλούνεϊ αγόρασε για τον αγαπημένο της και 12 μεταξωτές πετσέτες όπως και τον ίδιο αριθμό δακτυλιδιών για πετσέτες, διακοσμημένων στο χέρι.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης