Η Μαντόνα επικροτεί το γιο της που ποστάρει εκτελέσεις από τζιχαντιστές

Η Μαντόνα επικροτεί το γιο της που ποστάρει εκτελέσεις από τζιχαντιστές

Ένα βίντεο όπου φαίνονται τζιχαντιστές να εκτελούν παιδιά, ανέβασε ο 24χρονος Ρόκο για να δείξει ότι στον κόσμο υπάρχουν σοβαρά προβλήματα - Η Μαντόνα τον υπερασπίστηκε όταν του επιτέθηκαν στο διαδίκτυο για ανάρμοστη συμπεριφορά

Η Μαντόνα επικροτεί το γιο της που ποστάρει εκτελέσεις από τζιχαντιστές
Ένα βίντεο που ανέβασε ο 14χρονος γιος της Μαντόνα Ρόκο στο λογαριασμό του στο Instagram προκάλεσε «διαμάχη» στο διαδίκτυο για το αν πρέπει να ανεβαίνει υλικό που προέρχεται από τους εγκληματίες του Ισλαμικού Κράτους.

Το βίντεο (υποτίθεται πως) δείχνει τζιχαντιστές να εκτελούν παιδιά και ο γιος της Μαντόνα έγραψε στη λεζάντα: «Εσείς παιδιά μπορείτε να συνεχίσετε να φέρεστε άσχημα στον κόσμο, εγώ σταματώ. Έχουμε κάτι χειρότερο από ένα απλό πρόβλημα εδώ να ασχοληθούμε, δεν χρειαζόμαστε κι άλλους αρνητικούς μ... εδώ». 

Κλείσιμο


Δεν ήταν λίγοι όσοι τον επέκριναν για την κίνηση αυτή. Ναι μεν καταδίκασε τις πρακτικές, αλλά ανεβάζοντας το υλικό, υποστηρίζει η αντίθετη άποψη, ουσιαστικά περνάει τα δικά τους μηνύματα. 

Λίγο αργότερα όμως στο διάλογο παρενέβη η Μαντόνα, για να υποστηρίξει το γιο της. «Επικροτώ την επιθυμία του γιου μου να εκφράσει την οργή του ποστάροντας το βίντεο του ΙΚ στο Ιnstagram», γράφει. «Οι άνθρωποι παραλύουν μπροστά σε τέτοιες εικόνες βίας. Αυτό που λέει είναι ότι τα δικά μας προβλήματα δεν είναι τίποτα σε σχέση με ό,τι γίνεται στον κόσμο. Ο αγώνας για την ελευθερία είναι στο αίμα του. Ας προσευχηθούμε για την Ειρήνη». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης