Rosie Huntington: Εξώφυλλο στο Harper's Bazaar

Rosie Huntington: Εξώφυλλο στο Harper's Bazaar

Φορώντας δημιουργίες των Donna Karan, Stella McCartney, Chanel, Gucci και Saint Laurent, η 27χρονη καλλονή μιλά για την σχέση της αλλά και για τις φιλοδοξίες της

Rosie Huntington: Εξώφυλλο στο Harper's Bazaar
Η Rosie Huntington Whiteley είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο χώρο της μόδας. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper's Bazaar η 27χρονη καλλονή μιλάει για τις φιλοδοξίες της και μαγεύει για ακόμη μία φορά με τις πόζες της στον φακό του David Slijper. 

Φορώντας δημιουργίες των Donna Karan, Stella McCartney, Chanel, Gucci και Saint Laurent, η Rosie μιλά επίσης για τα προνόμια της σχέσης της με τον Jason Statham και για το πώς εκείνος την βοηθά να παραμένει προσγειωμένη.

Κλείσιμο


Μιλώντας για την επιτυχία που έχει γνωρίσει, η Rosie σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως: «Έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις, όπου οι κάποιοι έγραψαν για τις φιλοδοξίες μου σαν να είναι κάτι κακό. Είμαι τυχερή, που μου έχουν δοθεί κάποιες απίστευτες ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένη.  Δεν πας πολύ μακριά χωρίς στόχους, καθοδήγηση, δέσμευσες και θυσίες».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης