Τι περιμένουν οι celebrities από τον Άγιο Βασίλη;

Τι περιμένουν οι celebrities από τον Άγιο Βασίλη;

Εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz εξομολογούνται τι δώρο περιμένουν από τον Άγιο Βασιλη και στέλνουν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

 Τι περιμένουν οι celebrities από τον Άγιο Βασίλη;
Δούκισσα Νομικού
«Το 2013 είναι μια χρονιά που έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Δεν θέλω να φύγει γρήγορα, γενικά δεν μου αρέσει να κυλάει γρήγορα η ζωή. πριν από χρόνια ζούσα στο fast forward. Τώρα πια όχι, θέλω να ζω την κάθε στιγμή. Δεν ζητάω πολλά από το 2014… Αν έχουμε την υγεία μας, έχουμε τα πάντα».

Κλείσιμο

Τάνια Τρύπη
«Όχι μόνο πιστεύω στο Άι- Βασίλη αλλά και στις νεράιδες και στα ξωτικά! Θέλω να συνεχίσω να έχω αυτά ου μέχρι τώρα έχω κερδίσει στη ζωή μου, όπως επίσης να έχω μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, δύναμη και υγεία σε κάθε νέο ξεκίνημα».


Μπέττυ Μαγγίρα
«Ο Άγιος Βασίλης θα μου φέρει το καλύτερο δώρο του κόσμου: το δεύτερο μωρό μου! Το μόνο που θέλω και εύχομαι είναι να είναι απόλυτα υγιές μωράκι. Έχουμε σκεφτεί το όνομα που θα δώσουμε στη μικρή, αλλά δεν θα ήθελα να σας το αποκαλύψω ακόμα».


Αντώνης Λουδάρος
«Αυτό που ήθελα από τον Άγιο Βασίλη μου το έχει ήδη φέρει. Αυτό το cd που ετοιμάσαμε με πολλή δουλειά και αγάπη με τους φίλους μου είναι το δώρο μου για φέτος».


Αθηνά Οικονομάκου
«Εύχομαι να είμαι ευτυχισμένη και ξεκούραστη ψυχικά και σωματικά, για να μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλες τις αντιξοότητες».


Βασιλική Ανδρίτσου

«Αυτό που εύχομαι σε όλους μας είναι υγεία, αρμονικές σχέσεις, αγάπη, κέρδη -μόνο όσα μας χρειάζονται για να περνάμε καλά- και παγκόσμια ειρήνη».


Θοδωρής Αθερίδης
«Ο Άγιος Βασίλης θέλω να μου φέρει μόνο την υγεία μου! Δεν μου αρέσουν τα δώρα. Θέλω μόνο για αυτά που παλεύω να ανταμείβομαι».


Άννα Ανδριανού
«Αυτό που θέλω να φέρει η νέα χρονιά είναι ηρεμία και σοφία. Είναι ο μοναδικός δρόμος για να είσαι ευτυχισμένος».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης