Kωνσταντίνος Γαλανός: «Στα πατώματα» η πρώτη φωνή του Romeo

Kωνσταντίνος Γαλανός: «Στα πατώματα» η πρώτη φωνή του Romeo

Πρώτο όνομα στο παραλιακό μαγαζί θα είναι ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ το υπόλοιπο σχήμα θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σισέ: «Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου»
Kωνσταντίνος Γαλανός: «Στα πατώματα» η πρώτη φωνή του Romeo
Δεν θα πέσω στα πατώματα μας τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Γαλανός στο νέο του κομμάτι το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε το στοίχημα που έβαλε με τον κόσμο και φέτος θα ηγείται του νέου σχήματος του νυχτερινού παραλιακού μαγαζιού, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα από μέρα σε μέρα.

Κλείσιμο
Στο τιμόνι της διασκέδασης θα είναι τον φετινό χειμώνα ο όμορφος Θεσσαλονικιός, ο οποίος βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του. Ο κόσμος τον έχει λατρέψει και έπειτα σχεδόν από 4.000.000  views του προηγούμενου κομματιού του, αναμένεται να τα ξεπεράσει με την επομένη επιτυχία του «Στα Πατώματα», σε μουσική και στίχους του ιδιου και σε παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου.

Έτσι λοιπόν τον φετινό χειμώνα ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να ξεσηκώσει και πάλι το κοινό του  διασκεδάζοντας τους Αθηναίους με τα τραγούδια του όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ακούστε το teaser του κομματιού του:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης