Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η γνωριμία μας με την Τόνια ήταν προξενιό»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η γνωριμία μας με την Τόνια ήταν προξενιό»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συναντήθηκε με το Γιώργο Σατσίδη στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του «Movies & Stars» όπου μίλησε για το...προξενιό του με την Τόνια Σωτηροπούλου!

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η γνωριμία μας με την Τόνια ήταν προξενιό»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στον  Γιώργο Σατσίδη για τη σύντροφό του, αποκάλυψε πως η γνωριμία τους δεν ήταν τυχαία, αλλά προσχεδιασμένη από κάποιο κοινό τους φίλο: «Η γνωριμία μας ήταν προξενιό, από έναν πολύ καλό, κοινό μας φίλο. Μας είπε ότι θα ταιριάζαμε. Δε μου έλεγε ποια είναι, μου έλεγε ότι θα δεις μια φίλη μου. Και όταν την είδα…. Λάτρεψα την απλότητά της. Είναι πραγματικά ένα πολύ απλό παιδί, που δύσκολα θα ακούσεις κακία να βγαίνει από το στόμα της».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την Τόνια Σωτηροπούλου να έχει περάσει από casting για τη νέα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», διέψευσε όμως όλα τα σενάρια που λένε ότι τους έγινε επίσημη πρόταση για να συμμετέχουν στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Εγώ ήμουνα στη Μύκονο και άκουγα διάφορα πράγματα. Εμείς ήμασταν εκτός, δε γνωρίζαμε τίποτα. Δε μας είχαν κάνει καμία επίσημη πρόταση. Δεν έγινε ποτέ, αλλά ακουγόταν πάρα πολύ. Της Τόνιας ούτε που της περνάει από το μυαλό. Δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Πρωινό mou. Ήταν μία φήμη που γράφτηκε, όπως γράφονται όλες οι φήμες».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης