Russell Brand: Τα «έβαλε» με τον Hugo Boss και τον πέταξαν έξω

Russell Brand: Τα «έβαλε» με τον Hugo Boss και τον πέταξαν έξω

Την ώρα που ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων «GQ Man of The Year Awards» ο εκκεντρικός κωμικός αποφάσισε να κάνει ένα αρκετά χοντροκομμένο αστείο για τον σπόνσορα της βραδιάς Hugo Boss. Δείτε το video!

Russell Brand: Τα «έβαλε» με τον Hugo Boss και τον πέταξαν έξω
Ο Russell Brand, πρώην σύζυγος της Katy Perry και εκκεντρικός κωμικός, κατάφερε για μία ακόμα φορά να τραβήξει την προσοχή με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Russell αστειεύτηκε για το γεγονός ότι ο Hugo Boss έβγαλε πάρα πολλά λεφτά με το να σχεδιάζει τις στολές των ναζί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν κάποιος γνωρίζει από ιστορία και μόδα, ξέρει ότι ο Hugo Boss έφτιαχνε τις στολές των ναζί» και συνέχισε: «Αλλά ήταν φανταστικοί, ας το παραδεχτούμε, καθώς σκότωναν κόσμο για την θρησκεία του και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις».

Κλείσιμο
Φυσικά μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Russell Brand έφυγε δια της βίας από την αίθουσα από τον εκδότη του περιοδικού, Dylan Jones. O Russell Brand έγραψε στο twitter ότι όταν ο εκδότης του GQ του είπε ότι ήταν πολύ επιθετικός και προσβλητικός απέναντι στον Hugo Boss ο Russell του απάντησε: «Αυτό που έκανε ο Hugo Boss ήταν πολύ προσβλητικό για τους Εβραίους».

Δείτε την ομιλιά του Russell Brand στα GQ Man of The Year Awards




 Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης