Miranda Kerr: Μία τα… δείχνει, μία τα κρύβει!

Miranda Kerr: Μία τα… δείχνει, μία τα κρύβει!

Από την ημίγυμνη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στο πολύ…ντυμένο

Miranda Kerr: Μία τα… δείχνει, μία τα κρύβει!
Ακόμη και όταν δεν αφήνει ακάλυπτο κανένα σημείο του σώματός της, εκτός από το λαιμό και τα χέρια της, ακόμα και τότε η Miranda Kerr ξέρει πώς να τραβήξει τα βλέμματα όλα επάνω της.
 
Πόσο μάλλον όταν αυτή η εμφάνιση ακολουθεί τις άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις της των τελευταίων ημερών που έκαναν θέμα σε όλα τα μέσα.
 
Κλείσιμο
Το 30χρονο πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret αποφάσισε να υπενθυμίσει σε όσους τη «στόλισαν» με κακεντρεχή σχόλια ότι είναι chic και ξέρει να ντύνεται. Και αυτό το κατάφερε με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να παραστεί στον τελικό των αντρών του USOpen στη Νέα Υόρκη.
 
Αυτή τη φορά, η καλλονή από την Αυστραλία φρόντισε ότι δε θα χάριζε κανένα… αποκαλυπτικό κλικ στο φωτογραφικό φακό. Μπορεί βέβαια σε αυτό να βοήθησε και το γεγονός ότι το μοντέλο έδωσε το παρόν στο γήπεδο του τένις με τους γονείς της – που μάλλον δε θα ήθελαν να είναι μάρτυρες σε κάποιο ανάλογο ατύχημα.
 
Έτσι, η Miranda αποφάσισε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, ένα μεταξωτό μπλουζάκι, από πάνω λευκό σακάκι και φυσικά δεν παρέλειψε να φορέσει τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες της.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης