Carre Otis: «Από τον τρόπο ζωής μου απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά»

Carre Otis: «Από τον τρόπο ζωής μου απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά»

"Μου έστελναν θαυμάστριές μου γράμματα, ρωτώντας με για τα μυστικά ομορφιάς μου. Δεν τους απαντούσα ποτέ γιατί δεν ήθελα να παραδεχτώ πως λιμοκτονούσα, έκανα εμετό, εντατική άσκηση και είχα αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές".

Carre Otis: «Από τον τρόπο ζωής μου απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά»
Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε το πρώην σουπερμόντελ και πρωταγωνίστρια της «Αγριας Ορχιδέας», η 44χρονη σήμερα Carre Otis, στο γυναικείο περιοδικό «Vogue» της αυστραλιανής έκδοσης, στην οποία μιλάει για τον αυτοκαταστροφικό τρόπο ζωής της, τις δεκαετίες 80 και 90, που παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή:

«Μου έστελναν θαυμάστριές μου γράμματα, ρωτώντας με για τα μυστικά ομορφιάς μου. Δεν τους απαντούσα ποτέ γιατί δεν ήθελα να παραδεχτώ πως λιμοκτονούσα, έκανα εμετό, εντατική άσκηση και είχα αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Έλεγα στον κόσμο πως κάνω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα, όταν στην πραγματικότητα έκανα το λιγότερο 2 ώρες τη μέρα, εφτά ημέρες την εβδομάδα».

Κλείσιμο
Η Otis, μεταξύ άλλων, εκείνη την περίοδο, πάλευε με την ανορεξία, τη βουλιμία, τα ναρκωτικά αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση από τον ατζέντη της: «Έπινα έξι καφέδες τη μέρα, κάπνιζα πολλά πακέτα τσιγάρα, και ήμουν τόσο στην τσίτα που έπρεπε να παίρνω χάπια για να κοιμάμαι τη νύχτα. Πολλές φορές κοιμόμουν για μία μόνο ώρα ολόκληρη τη νύχτα. Μετά από 20 χρόνια πείνας, απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά. Τα δόντια, τα νύχια και τα μαλλιά μου έπεσαν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης