Μαρία Μπεκατώρου: «Στην εφηβεία ήμουν 69 κιλά, με μαύρα μαλλιά»

Μαρία Μπεκατώρου: «Στην εφηβεία ήμουν 69 κιλά, με μαύρα μαλλιά»

«Αν δεις παιδικές μου φωτογραφίες, δεν θα με αναγνωρίσεις»,

Μαρία Μπεκατώρου: «Στην εφηβεία ήμουν 69 κιλά, με μαύρα μαλλιά»
Για τα παιδικά της χρόνια και πόσο άλλαξε η εμφάνισή της από τότε μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στο περιοδικό LIKE.

Ήταν ένα παιδί «πολύ χαρούμενο, πολύ εξωστρεφές δεν είχα προβλήματα και συζητούσα τα πάντα με τη μητέρα μου! Στο μόνο που ήταν κάθετοι οι γονείς μου ήταν στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Δεν το ήθελαν με τίποτα και γι΄ αυτό σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολήθηκα με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, για να είμαι κατά κάποιον τρόπο μέσα σε αυτό το χώρο».
 
Οι παλιές της συμμαθήτριες «δεν με αναγνωρίζουν. Εγώ τις αναγνωρίζω. Στην εφηβεία είχα μια εικόνα εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Ήμουν ένα παχουλό κορίτσι, 69 κιλά, με μαύρα μαλλιά κι ελάχιστα χαριτωμένο. Χαρούμενο, αλλά καμία σχέση με αυτό που είμαι τώρα. Αν δεις παιδικές μου φωτογραφίες, δεν θα με αναγνωρίσεις. Είναι σαν να βλέπεις ένα διαφορετικό άνθρωπο».
Κλείσιμο
 
Όσο για το πώς τελικά κατάφερε να έχει την εμφάνιση που έχει σήμερα; «Με τον καιρό και τα χρόνια. Δεν έκανα καμία δίαιτα. Σήμερα είμαι 48 κιλά χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια. Μόνο το μαλλί έβαψα, όταν, πριν από είκοσι περίπου χρόνια, μου ζήτησαν να βγω στην τηλεόραση!».
 
Παρόλα αυτά δεν ένιωσε ποτέ μειονεκτικά για την εμφάνιση της: «Ούτε καν με απασχολούσε. Σκέψου, βέβαια, ότι ήμουν σε ένα σχολείο θηλέων. Δεν είχαμε αγόρια γύρω μας. Ήμασταν μόνο κορίτσια και πολύ ενωμένα».
 
Τέλος, δήλωσε ότι ο χρόνος είναι πολύ καλός μαζί της, παρόλο που κλείνει τα 39. «Νόμιζα ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί πολύ ευγενικά. Μικρότερη έδειχνα μεγαλύτερη απ΄ότι δείχνω σήμερα. Δεν τον σκέφτομαι το χρόνο που περνάει και ευτυχώς, δεν με σκέφτεται και αυτός!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης