Πλήθος καλλιτεχνών στο «τελευταίο αντίο» στις Debby Reynolds και Carrie Fisher

Πλήθος καλλιτεχνών στο «τελευταίο αντίο» στις Debby Reynolds και Carrie Fisher

Meryl Streep, Ellen Barkin, Gwyneth Paltrow, Lea Michele, Μeg Ryan και Courtney Love ήταν μερικοί μόνο από τους σταρ που βρέθηκαν στην κοινή επιμνημόσυνη τελετή για να αποτίσουν φόρο τιμής στις δύο ηθοποιούς 

Πλήθος καλλιτεχνών στο «τελευταίο αντίο» στις Debby Reynolds και Carrie Fisher
Με μία ιδιωτική τελετή στο Los Angeles, είπαν το τελευταίο αντίο, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στις Debby Reynolds και Carrie Fisher, στη μητέρα και κόρη, που «έφυγαν» από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα. 

Meryl Streep, Ellen Barkin, Gwyneth Paltrow, Lea Michele, Μeg Ryan και Courtney Love ήταν μερικοί μόνο από τους σταρ που βρέθηκαν στην κοινή επιμνημόσυνη τελετή για να αποτίσουν φόρο τιμής στις δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που άφησαν ιστορία. 

Κόρη και μητέρα έφυγαν με μια μέρα διαφορά. Ο γιος της Reynolds και νεώτερος αδελφός της Carrie, Todd Fischer, είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές, μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. 

Η Debby Reynolds, η οποία κέρδισε την αγάπη των φίλων του κινηματογράφου τραγουδώντας και χορεύοντας σε χολιγουντιανά μιούζικαλ όπως το «Singin' in the Rain», υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε την προηγούμενη Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

Η κόρη της, Carrie Fisher, που είχε γίνει γνωστή ως Πριγκίπισσα Λέια στις ταινίες «Star Wars», είχε πεθάνει μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, τέσσερις ημέρες αφού είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στη διάρκεια πτήσης από την Αγγλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου μιας βρετανικής τηλεοπτικής κωμωδίας. Ήταν 60 ετών.
Κλείσιμο





Meryl Streep






Billie Lourd, κόρη της Carrie Fisher




Todd Fisher, γιος της Debbie Reynolds






Η Gwyneth Paltrow με τον σύντροφό της Brad Falchuk



Meg Ryan 



H Courtney Love και η κόρη της Frances Bean Cobain




George Lucas 



 Emma Roberts 



Jamie Lee Curtis



O Stephen Fry με τον σύζυγό του Elliott Spencer



Ed Begley Jr.





Elle Barkin

Παρακάτω δείτε την είσοδο της Meryl Streep στο χώρο της τελετής. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης